Peste un million de telespectatori au urmărit, aseară, premiera serialului “Destăinuri”, la Kanal D

Author: Diana Tilă

Premiera serialului “Destăinuri” a cucerit publicul, aseară, la Kanal D.

Premiera serialului “Destăinuri”, o înlănţuire de drame psihologice, inspirate din realitate, dezvăluite într-o clinică de psihoterapie din Istanbul, a cucerit publicul, aseară, la Kanal D. Peste un million de telespectatori (1.097.0000) urmăreau aseară, în minutul de aur, înregistrat la 20:03, întâmplările şi mărturisirile făcute în cabinetul doctorului Manolya (interpretată de Binnu Kaya) de către pacienţii clinicii.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Destăinuiri”, situație surprinzătoare pentru medicul psihoterapeut Manolya! Aceasta va descoperi noi detalii halucinante din trecutul cutremurător al pacientei Meliha și se va confrunta cu noi cazuri tulburătoare!

Peste un million de telespectatori au urmărit, aseară, premiera serialului “Destăinuri”, la Kanal D

 697.000 de telespectatori din întreaga ţară au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, întâmplările care s-au succedat în clinica unde traumele îşi caută rezolvarea.

Serialul “Destăinuri” a plasat Kanal D pe pozitia a doua în topul audientelor cu 4,0% Rating şi 9,6% cotă de piaţă, la nivel Naţional, şi 3,5% Rating şi 9,0%

cotă de piaţă la nivelul publicului de la oraşe (All Urban), în intervalul difuzării producţiei, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Cine este și câți ani are actrița Evrim Alasya, care va da viață personajului Meliha în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată ce voce superbă are celebra actriță!

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

“Destăinuri”este o poveste impresionantă despre suferinţă şi posibilitatea vindecării, dar şi primul serial turcesc interpetat prin intermediul vocii de actori români, pe o staţie TV generalistă din România, pentru a oferi celor din faţa micilor ecrane o experienţă cât mai familiară şi autentică.

4 filme în care joacă Daniel Craig. Agentul 007 a împlinit 55 de ani

Una dintre temele centrale ale serialului o reprezintă violenţa domestică, iar mesajul transmis de serial este unul optimist, acela că vindecarea este posibilă şi că omul poate alina rănile trecutului. 

În această seară de la 20:00, povestea continuă, aşadar nu pierdeţi noile întâmplări care îi provoacă pe doctorii clinicii să îşi depăşească propriile angoase şi să îşi ajute semenii aflati in suferinţă.

Citește și: Serialul ”Destăinuiri”, despre traumă și vindecare, are premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.