Câți români își serbează numele pe data de 30 noiembrie. Iată ce mesaje le poți trimite celor dragi de Sfântul Andrei

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 21 aug 2023, 04:50

Peste 700.000 de români își serbează numele pe data de 30 noiembrie

Sursa: https://pixabay.com/

Pe 30 noiembrie se sărbătorește Sfântul Andrei!

Pe data de 30 noiembrie este sărbătorit Sfântul Andrei, Ocrotitorul Dobrogei.

Cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite de Sfântul Andrei

Persoanele care poartă numele Andrei, Andreea, Andi, Andra au alte derivate își serbează ziua numelui pe data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei. Cu această ocazie, majoritatea creștinilor ortodocși își doresc să le trimită mesaje celor dragi.

Iată câteva mesaje pe care le puteți trimite sărbătoriților:

„Cu ocazia zilei Sfântului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulți ani!”

Citește și: Tradiții, superstiții și obiceiuri de Sfântul Andrei 2022. Ce este bine și ce este de rău augur să faci pe 30 noiembrie

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care sa-ți aducă fericire si bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie”.

„Îți urez ‘La mulți ani’, pentru că porți acest nume, și fie ca SF ANDREI, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară” La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eternă sărbătoare!

 „ Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești.

La mulți ani!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!”

 “Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!”

„E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!”

„Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasă dintre toate cele sfinte, căci este ziua ta! La mulți ani, iubitul/iubita!”

Citește și: De Sfântul Andrei 2022 îți poți afla ursitul. Ce ritualuri trebuie să parcurgă fetele și femeile pentru a-și afla alesul

„Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îți urez sa fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

 „ Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

"Îți doresc ca de ziua numelui tău sa ți se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!”

 

SURSE: libertatea.ro  

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!