Peste 700.000 de mașini Ford, rechemate la service. Ce probleme s-au găsit

,
Mașini Ford
Mașini Ford, rechemate la service[Sursa foto: PixaBay]

Producător de autovehicule, Ford Motors, a fost obligat să recheme la service peste 700.000 de SUV-uri Explorer. Ce probleme s-au găsit?


In articol:

Ford se confruntă cu probleme mari. Constructorul e nevoit să recheme în service nu mai puțin de 775.000 de modele. Care este, de fapt, problema.

Ford
Peste 700.000 de mașini Ford, rechemate la service[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Lovitură imensă pentru cei cu mașini pe benzină! Dezastru pentru toți șoferii

Mașini Ford, rechemate la service

Reuters informează că producătorul Ford Motor a anunțat, că va rechema la service mai multe mașini. Mai exact, 775.000 de SUV-uri Explorer vor fi rechemate la service.

Hotărârea de rechemare a acestor mașini a fost luată după ce a apărut o problemă la direcție, aceasta provocând rănirea a șase persoane din Statele Unite ale Americii.

Citeste si: TOP 7 lucruri pe care trebuie să le știe șoferii care merg cu mașina în Grecia. Cât sunt amenzile acolo

Potrivit sursei anterior menționată rechemarea acoperă modelele fabricate în perioada 2013–2017.

Reuters mai spune, citând Ford Motors, că aceste vehicule s-ar putea confrunta cu blocarea articulației sferice în  jurul axei trnasversale, care ar putea duce la diminuarea semnificativă a controlului direcției, sporind riscul de accidente.

Această acțiune afectează aproximativ 676.152 de vehicule în America de Nord, 59.935 în China, 25.257 în Ford’s International Markets Group, 13.162 în Europa și 190 în America de Sud.

Introducerea unei taxe pentru mașinile mai vechi de 15 ani

Șoferii care au mașini mai vechi de 15 ani ar putea fi taxați suplimentar, ori ar putea chiar să nu mai poată înscrie autovehiculele

în circulație. 

Citeste si:  Carambol teribil pe Autostrada Soarelui: 55 de masini implicate in accident si 17 victime ranite! Traficul a fost blocat si a fost activat Planul Rosu de interventie!

"Inclusiv Comisia Europeană ne forţează să luăm măsuri pentru reducerea vârstei parcului auto. Este o decizie asumată la nivelul Guvernului, odată cu negocierea PNRR (planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă- n.

r.). Comisia ne-a recomandat să găsim o soluţie pentru maşinile mai vechi de 15 ani. Este o măsura asumată de Guvern prin faptul că am mers mai departe pe această linie cu infrastructura de transport finanţată parţial prin PNRR şi o asumare de reformă în acest domeniu. Va exista pentru maşinile mai vechi de 15 ani cu siguranţă o măsură într-un timp relativ scurt. Se discută acum la nivel guvernamental cu ministerele de resort care ar fi varianta.
",  a declarat Tánczos Barna, ministrul Mediului.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar Ortodox, 17 octombrie 2021. Ce sărbătoare este duminică?

ACCIDENT TERIBIL pe DN 1. Un COPIL de un an dus la spital alături de mai multe persoane

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Calendar Creștin Ortodox, 16 octombrie 2021. Sărbătoare mare sâmbătă pentru credincioși

Sărbătoare importantă luni! Ce sfânt este pomenit pe 18 octombrie în calendarul creștin ortodox?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies