Persoanele imunizate cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19 pot renunta la purtarea mastii in spatii inchise! Iata in ce conditii!

,
persoane care s-au vaccinat
Specialistii americani au precizat in ce conditii pot renunta la masca persoanele care s-au vaccinat.

Oamenii care primesc ambele doze de vaccind anti-COVID-19 au posibilitatea sa renunte la masti in spatii inchise doar in anumite conditii!


In articol:

I n Statele Unite ale Americii, populatia s-a vaccinat anti-COVID in proportie de sub 10%, desi intreaga tara a fost grav afectata de pandemie.
Potrivit protv.ro, specialistii americani ai Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (CDC) sustin faptul ca cei care deja s-au vaccinat cu ambele doze de vaccin anti-COVID-19 au posibilitatea de a reveni la o oarecare normalitate insa doar in anumite conditii.

Iata cand pot renunta acestia la masti in spatiile inchise si cum se pot intalni fizic cu persoane care nu s-au vaccinat inca?

Persoanele care s-au imunizat cu ambele doze de vaccin pot renunta la purtarea mastii in anumite conditii!

Specialistii americani de la Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (CDC) au precizat faptul ca cetatenii care au primit deja cele doua doze de vaccin anti-COVID-19 pot reveni la viata normala de dinainte de pandemie.

vaccin anti-covid-19
Vaccinul anti-COVID-19.

In ciuda faptului ca se recomanda inca purtarea stricta a mastiii in spatiile publice, medicii americani sustin ca persoanele care au fost deja imunizate cu vaccinul anit-COVID-19 pot renunta la purtarea mastilor in spatiile inchise doar daca se intalnesc acolo cu persoane care au fost vaccinate tot cu ambele doze de vaccin.

De asemenea, Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor (CDC) a transmis celor care s-au vaccinat ca pot sa mearga in vizita la persoane nevaccinate (cum ar fi rude care locuiesc in aceeasi casa), fara a mai purta masca, doar cu conditia ca niciuna dintre aceste persoane sa

nu se afle in categoria celor cu risc mare in a dezvolta complicatii grave din cauza COVID-19.

Specialistii CDC atrag totodata atentia asupra faptului ca vaccinul nu asigura o eficienta de 100% in fata noului coronavirus, fapt care se mentioneaza si in prospect, tocmai de aceea ar trebui totusi sa continuam sa protejam persoanele care nu s-au vaccinat inca.

vaccin anti-covid-19
Specialistii americani au precizat care sunt conditiile in care persoanele vaccinate pot renunta la purtarea mastii in spatiile inchise.

Potrivit expertilor CDC in cazul in care persoanele care s-au vaccinat intra in contact cu cineva infectat cu Covid-19, acestea nu sunt nevoite sa se izoleze de restul oamenilor si nu trebuie sa isi faca un test anti-Covid, daca nu

prezinta deloc simptome specifice bolii.

Citeste si: Vaccinul anti-COVID-19 este INTERZIS pentru unele persoane. Ce reacții poate avea în cazul acestor grupe

Citeste si: Bill Gates, primele reactii dupa vaccinarea anti-COVID-19! Renumitul miliardar a spus clar cand va lua sfarsit pandemia! "Lucrurile vor reveni la normal pana in vara anului..."

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Medicamentul care ar putea pune capăt pandemiei de coronavirus. Anunțul făcut de o mare companie farmaceutică: „Suntem încurajaţi de aceste rezultate!”

Cîțu NEAGĂ presiunile pentru a fi ales președinte PNL: Vom folosi sistemul de vot din 2017

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Avertisment despre noua tulpină britanică! Medicul Valeriu Gheorghiță: "Lucrurile pot scăpa de sub control foarte uşor"

Vaccinul anti-COVID-19 este INTERZIS pentru unele persoane. Ce reacții poate avea în cazul acestor grupe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies