Pepe și Raluca Pastramă vor petrece Paștele împreună, deși sunt divorțați. Vestea a fost dată chiar de artist: "Ne vom bucura de clipele petrecute împreună"

,
Pepe si Raluca fac Pastele impreuna
Pepe si Raluca Pastrama petrec Paștele ca o familie

Pepe și Raluca Pastramă vor petrece sărbătorile de Paște alături de familie, deși sunt divorțați. Anunțul a fost făcut chiar de artist. Care este motivul pentru care cei doi se reunesc la masa de sărbători?


In articol:

Pepe și Raluca Pastramă au decis ca și în acest an să petreacă Paștele ca o familie, chiar dacă ei nu mai formează un cuplu.

Motivul pentru care Pepe și Raluca Pastramă petrec Paștele împreună

Pepe și Raluca au decis să pornească pe drumuri separate în urmă cu câteva luni, însă cei doi au împreună două fetițe care au nevoie de ambii părinți. Artistul a dat vestea că va petrece Paștele alături de familie, mai exact alături de fosta soție și de cele două fiice ale sale. Cântărețul este nerăbdător să se așeze la masă cu toți apropiații.

Pepe si Raluca fac Pastele impreuna
Pepe si Raluca vor fi de Paste impreuna[Sursa foto: Instagram]

Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună.”,  a declarat Pepe.

Totodată, artistul a mai declarat că s-a pregătit pentru Iepuraș, însă mai are de discutat cu fetițele sale, să fie sigur că totul este pus la punct.

”Au şi vor avea mereu tot ceea ce le va fi necesar.

Poate chiar puţin mai mult. Îmi cunosc bine fetele, nu sunt pretenţioase. Dar nici nu pot să vă dezvălui cu ce va veni Iepuraşul, fiindcă o surpriză trebuie să rămână o surpriză.

Voi mai discuta cu ele, cu câteva zile înainte de Paşti. Abia atunci, noi şi Iepuraşul vom avea o imagine clară asupra viitoarelor surprize!”,  a mai adăugat Pepe.

Citeste si: Pepe, dezvăluiri incredibile! Care este motivul pentru care Raluca Pastramă nu a renunțat la numele lui: ”Și după divorț, numele ei e tot Pascu”

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat 

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat după 8 ani de mariaj, anunțul a fost făcut de artist prin intermediul uni vlog pe canalul său de YouTube.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”

, a spus Pepe pe canalul său de YouTube.

Pepe si Raluca fac Pastele impreuna
Pepe si Raluca, divorț[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu puțin timp, Pepe a declarat că fost sa soție a decis să păstreze numele său și după divorț. Raluca nu și-a dorit să revină la numele anterior de Pastramă.

“Băi nene, nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu.

Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…”,  a declarat Pepe, în cadrul emisiunii sale online.

Citeste si: Pepe, declarații neașteptate despre divorțul de Raluca Pastramă! Adevăratul motiv pentru care artistul încă mai poartă verigheta

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Pepe, dezvăluiri incredibile! Care este motivul pentru care Raluca Pastramă nu a renunțat la numele lui: ”Și după divorț, numele ei e tot Pascu”

FĂRĂ MILĂ Coaliția a respins recunoștința față de eroii-martiri și luptătorii din Revoluție, precum și condamnările politice din perioada comunistă

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Pepe, declarații neașteptate despre divorțul de Raluca Pastramă! Adevăratul motiv pentru care artistul încă mai poartă verigheta

Ce se întâmplă între Pepe și Raluca Pastramă după divorț? Detaliul care a pus pe toată lumea pe gânduri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies