Pepe o acuză pe fosta soție că l-ar fi înșelat cât timp erau împreună: „Venea la noi acasă..eu l-am văzut pe camere”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 24 apr 2024, 14:52

Pepe o acuză pe fosta soție că l-ar fi înșelat cât timp erau împreună: „Venea la noi acasă..eu l-am văzut pe camere”

Sursa: Pepe Facebook

Recent, Pepe a făcut unele afirmații care au șocat pe toată lumea. Artistul a dezvăluit că fosta sa soție l-ar fi înșelat cu un bărbat pe care el îl cunoștea bine.

Despărțiți de aproape patru ani, mulți credeau că apele s-au liniștit între cei doi, dar afirmațiile lui Pepe au adus la suprafață o altă perspectivă.

Pepe, afirmații dure la adresa fostei soții. Pe cine bănuiește că ar fi fost amantul acesteia

Într-o apariție TV, Pepe a dezvăluit că el și Ibrahim Ibru, fostul amant al fostei soții, au o relație bună și păstrează legătura pentru binele copiilor.

Cântărețul a mărturisit că a aflat de infidelitatea soției sale din imagini surprinse de camerele de supraveghere instalate în locuința lor, la o lună după ce s-au despărțit.

Pepe a subliniat că el nu știa nimic despre această situație până la acel moment și a fost șocat să descopere că fosta sa soție discuta cu noul ei partener chiar de pe telefonul fiicei lor. Această descoperire l-a deranjat profund pe artist, deoarece implicațiile erau complicate și afectau direct familia lor.

„Eu am vorbit cu Ibrahim, pentru că el săracul trece prin ce am trecut eu. Eu l-am sunat pe Ibrahim și e super ok. Fetele au vrut să se întâlnească cu sora lor. De ce să nu păstrăm relația de frăție? Sunt surori. Cu el vorbesc aproape zilnic. Nu am avut nimic cu Ibrahim, pentru că ei au avut o relație serioasă.

El nu a fost în timpul căsniciei, a fost după. El nu, dar altcineva da. Au trecut 3 ani, pot să râd acum.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Am fost dezamăgit nu de ea, de el. De… De Niro de Păulești. Am fost dezamăgit pentru că mă striga ”nașule”, venea la noi acasă.

Nu a fost el motivul despărțirii. Eu l-am văzut pe camere pe el la o lună distanță după despărțire. A fost altcineva înainte. Am fost și eu plecat de acasă. Dacă era doar Richie nu aveam nicio problemă”, a spus Pepe, în cadrul emisiunii.

Ce se întâmplă acum cu fosta soție a lui Pepe

Fosta soție a lui Pepe a avut o relație cu Ibrahim, însă se pare că acum cei doi sunt în proces de divorț.

Pepe a mărturisit că încă mai păstrează legătura cu Ibrahim.

Acesta o mai acuză pe fosta soție că își folosește copiii drept „paravan” la întâlniri și că, atunci când dorește să discute cu ea trebuie serioase, aceasta îi dă block.

Citește și: Când fac nuntă Pepe și Yasmine Ody. Au stabilit data pentru această vară, vor avea peste 300 de invitați

„Da, m-am văzut cu Ibrahim. Nici nu s-au depus actele pentru divorțul lor. Eu în momentul în care am văzut în presă că divorțează, eu știam oricum cu cine e, pentru că sunt băiat deștept și se fac greșeli. Ce m-a deranjat personal i-am spus și mi-a dat block. Păcat… mai bine asculta ce i-am zis că nu ajungea în situația asta.

Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că văd eu. Eu îi controlez telefonul copilului. Eu din noiembrie știu. Au vorbit pe telefonul copilului. I-am zis să nu mai ia copilul drept paravan la întâlniri. Eu îmi protejez copiii, dar dacă tu faci pe nebuna și îmi dai block… să fii sănătoasă!”, a mai spus Pepe.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!