Pensii de minim 2.000 de lei! Cine a făcut anunțul și cum se poate implementa măsura!

,
talon de pensie

Murad spune că ar putea face pensia minimă 2.000 de lei lunar

Un cunoscut politician și om de afaceri de la noi din țară a anunțat că pensiile s-ar putea face minim 2.000 de lei lunar în România.


In articol:

Cunoscutul om de afaceri Mohammad Murad, care a intrat nu cu mult timp în urmă și în politică, a anunțat că el ar putea face pensia minimă în România 2.000 de lei.

„Vă garantez. Aici o spun pentru prima oară. Dacă mă sprijiniți ― pot să fac o dezbatere cu orice vreți din lumea asta ― că eu în maximum trei luni de zile pot să dau la fiecare pensionar o pensie minimă de 2.000

de lei fără să ating un ban de la stat!”, a declarat omul de afaceri pentru evz.ro.

„Eu am ajuns la o maturitate, știind foarte bine că mă duc în politică ca să cheltui banii pe care îi am și să pierd bani, nu să câștig. Sunt în stare să asum orice chestie încât să fac niște reguli. E foarte ușor să faci regulile”, a precizat Mohammad Murad.

„Dacă vreți, o dezbatere politică. Invitați din toate partidele, eu vin cu un program în care nu luăm niciun ban de la buget. Un miliard și jumătate de euro fără să mișcăm nimic. Nimic nu e deranjat, dar scot un pic birocrația. (…) E foarte simplu, putem facem multe chestii în România”, a subliniat Mohammad Murad, legat de propunerea ca în România să fie minim 2.000

de lei lunar pensia minimă.

Mohammad Murad

Mohammad Murad a fost și invitatul lui Denise Rifai la "40 de întrebări..."

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori din România?

Cine e Mohammad Murad 

Mohammad Murad este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Murad are o avere estimată la 130-150 de milioane de euro, ceea ce îl plasează pe locul 32 în topul celor mai bogați afaceriști din România.

Murad a venit în România la începutul anilor '80, din Liban, pentru a studia medicina.

După căderea regimului Ceaușescu s-a apucat de afaceri. În anul 1991 și-a deschis prima afacere, iar după două eșecuri a dat lovitura cu lanțul de restaurante fast-food Springtime. Murad este, practic, cel care a adus șaorma în România. Ulterior s-a apucat de turism, fiind proprietarul lanțului de hoteluri Phoenicia.

„Dacă nu iei vreo trei ţepe, nu eşti om de afaceri. Prima ţeapă a fost Pisica Neagră şi a doua Prometeu, prin care am făcut vreo cinci magazine în ţară şi apoi m-am trezit că asociatul meu, tot român, a luat ştampila şi a trecut spaţiile pe  numele lui”, declara Mohammad Murad.

Mohammad Murad este patronul companiei de construcții Triumf Construct, al lanțului de hoteluri Phoenicia, precum și al hotelurilor Amfiteatru, Panoramic, Belvedere, Majestic, Perla și Forum. Împreună cu cei doi frați ai săi, Hassan și Ahmed Murad, conduce lanțul de restaurante Springtime, dar și companiile Glina, Valahia 2002, Sima Prod, Roman Investments și marca de conserve din pate Mandy Foods.

În 2020, la alegerile locale, Mohammad Murad a candidat la Primăria municipiului Mangalia, dar a pierdut lupta cu primarul în funcție, Cristian Radu (PNL). Murad, susținut de PSD și PMP, a luat, totuși, un număr mare de voturi, aproximativ 35% dintre sufragii. Radu a câștigat cu circa 44% din voturi. 

Citeste si: Câți ani are, de fapt, Mohammad Murad. Și-a ascuns sau nu vârsta cel mai mare investitor de pe litoralul românesc?

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Câți ani are, de fapt, Mohammad Murad. Și-a ascuns sau nu vârsta cel mai mare investitor de pe litoralul românesc?

Operatorii de gaze din România și alte trei țări din regiune se unesc: plan comun pentru a traversa criza

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce studii are, de fapt, Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori din România?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies