„Pe mine mă interesează să fac bani din treaba asta. Romina, VTM are zero șanse de export”. Cum au reacționat românii la filmul lui Selly, Romina, VTM

Autor: Bianca Vidoi

Cum au reacționat românii la filmul lui Selly, Romina, VTM

Sursa: Facebook Selly

Romina, VTM este un film realizat de Selly, în care apar o mulțime de vedete din România precum Nicole Cherry, Rareș Mariș și mulți alții, iar aceasta este reacția românilor la film.

Filmul Romina, VTM, a atras multe persoane în cinematografe după numele sonore ce fac parte din distribuție. Iată care este reacția românilor la noul film al lui Selly.

Citește și: 3 filme scoase de youtuberii români. Ai la ce să te uiți în timpul liber

Cum au reacționat romanii la filmul Romina, VTM

„Romina, VTM” este un film ce și-a făcut apariția pe marile ecrane ale cinematografelor la data de 2 ianuarie, iar încă de atunci, filmul este încă în topuri. Filmul se află în primele 15 locuri, din punct de vedere al încasărilor, pe plan mondial la categoria filmelor.

În doar trei săptămâni filmul a ajuns să aibă încasări de două milioane de dolari, iar peste 320.000 de români au plătit pentru a vedea acest film.

Cu toate că acesta a fost un film extrem de apreciat de români, în sălile de cinema au fost și câteva incidente neprevăzute. În unele săli de cinematografe din sală spectatorii mai aveau puțin să se ia la bătaie din cauza locurilor ce le-au fost atribuite, fiind nevoie de intervenția agenților de securitate. Un alt moment în care s-a văzut cât de apreciat este filmul a fost atunci când câțiva tineri au început pe ritmurile de manele ce se aud de-a lungul producției cinematografice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Câți bani a investit Selly în noul său film. Suma piperată pe care vloggerul a scos-o din buzunar

Ce a declarat Selly despre filmul Romina, VTM

„Romina, VTM” a fost un film pe cât de apreciat, pe tot atât de criticat. Multe persoane au scos în evidență câteva lucruri negative despre acest film, precum umorul de prost-gust, jocul actoricesc destul de slab și scenariul ce nu a adus ceva inovator.

Selly a răspuns acestor critici spunând că scopul său a fost să facă un număr mare de încasări, nu neapărat să facă un film de calitate.

Văzând critica de la „Teambuilding”, care e un film superior față de Romina, cât s-a putut discuta din toate punctele de vedere, cât hate, Doamne ferește… Cât a putut lumea să-și piardă timp să își dea cu părerea. Eram acolo și am zis: stați să vedeți fratele vostru cu ce vine! Da, m-a ajutat controversa. Nu pot să zic neapărat că îmi place controversa. Pot să spun că, din experiența mea, am încercat să fac niște chestii super bine intenționate.

Am încercat să spun chestii de impact, cu educația, cu la-la-la. Am fost mega-înjurat de o categorie de oameni care stau pe Facebook și urmăresc pagini de știri. Pe mine mă interesează să fac bani din treaba asta. Romina, VTM are zero șanse de export”, a declarat acesta într-un podcast, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Selly, despre cum și-a început cariera de vlogger: "YouTube-ul l-am descoperit cu ajutorul unei doamne în vârstă"

Surse: Facebook Sellyziare.com

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!