Exclusiv! Selly despre prietenia cu Dan Negru: "Ne știm de atâta timp, singura mea emoție e că nu am timp să vorbesc!"

,
Selly la Tu urmezi

Selly, despre relatia de prietenie cu Dan Negru

[Sursa foto: Instagram]

Andrei Selaru, alias Selly, este invitatul special din aceasta duminica la emisiunea "Tu urmezi", prezentata de Dan Negru.


In articol:

Într-un scurt interviu oferit după participarea la game-show-ul "Tu urmezi", prezentat de Dan Negru, Andrei Selaru sau cum îl știe țoață lumea drept "Selly" a vorbit despre prietenia cu Dan Negru și despre faptul că tânărul vlogger în vârstă de 21 ani nu mai are nicio emoție având în vedere aparițiile sale televizate.

Însă făcând o gluma la adresa prezentatorului TV, Selly a spus că singura emoție pe care o are în prezenta lui Dan Negru este că vorbește mai mult decât el: "Nu mai am demult emoții când pășesc în platourile de televiziune, mai ales la Dan unde ne știm de atâta timp, singura mea emoție la Dan este că nu am timp să vorbesc, el vorbește mai mult decât mine. Este unul din putinii, asta e singura emoție, a mai spus Selly pentru kanald.ro.

Selly, despre relatia de prietenie cu Dan Negru: "S ingura mea emoție la Dan este că nu am timp să vorbesc"  

Selly a fost invitat la Tu urmezi

Ce spune Selly despre Dan Negru

[Sursa foto: Instagram]

Selly le-a dat și un sfat tinerilor care vor să participe la astfel de emisiuni și le-a spus să se pregătească bine înainte de a se înscrie.

Mai mult, talentatul vlogger a mai dezvăluit și cum ar reacționă mama lui daca ar afla că merge la un astfel de show: "Pregătiți-vă bine dinainte, veniți cu temele făcute pentru că se uita bunica, mama, tatăl, mătușă, soacra la voi și oamenii de acasă mai judeca daca nu știi. Mama, daca afla că mă duc la vreo emisiune de cultura generala îmi zice: "mama, să repeți și tu înainte, să nu te duci acolo să te faci de ras la oamenii aia!" Nu este nicio rușine să greșești, mai, ales că este vorba de divertisment. Selly a mai dezvăluit că nu a fost niciodată concurent în astfel de show-uri și nici nu și-ar fi dorit neapărat.

Selly, invitat la emisiunea lui Dan Negru "Tu urmezi"

Începând din acest weekend, show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.  Telespectatorii vor intra în continuare în lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii. Mai mult decât atât, show-ul îi antrenează atât pe concurenţi, cât şi pe cei aflaţi în faţa micilor ecrane să gândească altfel pentru că, în runda finală a jocului, răspunsurile aşteptate la seria de întrebari sunt cele greşite. Concurenţii sunt astfel provocaţi să iasă dintr-un tipar mental- o gimnastica a minţii, care duce la alt nivel concursul.   

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mama Geta, prima reacție după ce fiica ei cea mică, Getuța, s-a cununat civil: "Sunt cei mai frumoși, le doresc tot binele din lume. Abia aștept să mă rup în figuri!"

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mesajul lui Culiță Sterp pentru Getuța în ziua nunții! Cum a apărut la cununia civilă alături de soția lui, Daniela Iliescu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies