Pe David Beckham nu-l mai ajuta fizicul! Si-a angajat dublura pentru o reclama la chiloti VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:45

Femeile suspina cand il vad in lenjerie intima, insa UPS, nu tot ce zboara se mananca.

 Au bani cat sa-i intoarca cu lopata, dar….fac economie! Clanul Jolie-Pitt nu ia masa in restaurante de lux, ci… la fast-food! Si DE CURAND, toti membri familiei au fost suprinsi consumand burgeri, cartofi prajiti sau shake-uri de ciocolata. Angi a declarat ca ii plac la nebunie cartofii prajiti, dar parca nu o putem crede, caci mai are un pic si o ia vantul de pe strada, la cat de anorexica este.
Noi zicem ca e vorba despre…bani. Si daca tot am deschis subiectul finante, aflati ca la ei in casa pana si fetita Vivienne Jolie-Pitt castiga dolarei! La doar patru ani micuta si-a facut debutul in actorie, alaturi de mama sa, in pelicula Maleficient si a primit 3000 de dolari pe saptamana! Asta inseamna ca… in urma filmului a castigat 20.000 de dolari! Cam bineeeee, nu-i asa?

Scandal la Premiile Grammy, acolo unde Jennifer Lopez n-a respectat codul vestimentar impus de organizatori.
Trebuia sa fie imbracata DE-CENT, dar ea a avut o aparitie mai mult decat provocatoare. Nu si-a etalat sanii sau poponetzul, dar a dat gata toata suflarea masculina cu piciorul ei, suuuper sexy. Nu e prima oara cand artista isi face de cap pe covorul rosu de la Grammy. Si in anul 2000, J.lo a devenit remarcata dupa ce a facut senzatie purtand o rochie verde Cavalli, prin care sanii i se vedeau in toata splendoarea!/ Ramanem tot la Grammy si vorbim de aceasta data despre…Katy Perry, care a facut victime si in randul femeilor, la acest eveniment! Cunoscuta prezentatoare
Ellen DeGeneres, despre care se stie ca este lesbiana si ca are o relatie cu actrita Portia DeGeneres, a ramas cu gura cascata atunci cand Katy si-a varat decolteul sub ochii ei. Si Portia de Rossi a poftit la fructul interzis, insa degeaba… lui Katy ii plac inca barbatii si chiar se zvoneste ca s-a logodit cu iubitul ei John Mayer./ In ’90 cucerea lumea cu hiturile ei… Acum…Toni Braxton a ajuns de rasul curcilor.
Si-a pierdut toata averea, vocea nu mai e ce-a fost odata, ultimul ei album n-a atras atentia nimanui, iar artista, se afla in ultimul stadiu de depresie si a anuntat official ca se retrage din muzica! Ne pare rau…Poate totusi o sa-si implineasca celalalt vis: de a juca rolul unei lesbiene, intr-un film. Daca e cu nuditate si scene XXX, noi nu ne suparam!!

Doamnelor, din categoria nu tot ce zboara se mananca, nici funduletul lui David Beckham nu este chiar ceea ce pare a fi! Celebrul fotbalist a filmat o reclama la linia de lenjerie intima ce-i poarta
numele, INSA pentru ca funduletul lui s-a cam lasat, ca deh…are si el o varsta, Beckham si-a angajat o dublura ca sa dea bine in scenele de actiune!! Ati auzit bine. Frumuselul a fost inlocuit cu un barbat carea avea fundul bombat si care seamana cu celebrul fotbalist su! Totul s-a aflat dupa ce cateva fotografii de la filmari au ajuns pe Twitter. In plus, in cateva scene reiese clar ca Beckham a fost dublat, pentru ca fotbalistul are ambele maini tatuate, in vreme ce dublura nu are desene pe mana dreapta.
UPS! L-am cam prins cu minciuna! Tanananaaa.