Pe ce cheltuie Christian Sabbagh cei mai mulți bani. „Sunt un tip cumpătat”, a mărturisit prezentatorul Kanal D

Author: Sara Andreescu

Pe ce cheltuie Christian Sabbagh cei mai mulți bani

Christian Sabbagh a dezvăluit pe ce cheltuie cei mai mulți bani. Prezentatorul știrilor Kanal D este un tip cumpătat, căruia nu-i plac excesele.

Christian Sabbagh a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului kanald.ro pe ce cheltuie cei mai mulți bani.

Tată a patru copii, Christian Sabbagh se declară un tip cumpătat care pune pune pe primul plan educația copiilor. 

Citește și: Cum arată copiii lui Christian Sabbagh. Prezentatorul TV are patru copii, doi băieți și două fete

Pe ce cheltuie Christian Sabbagh cei mai mulți bani 

Christian Sabbagh este un tip cumpătat, iar cei mai mulți bani îi investește în educația copiilor și în terapia de recuperare a lui Christian Jr.

Mezinul jurnalistului Kanal D a fost diagnosticat cu autism, iar ședințele de terapie sunt costisitoare. 

Sunt un tip cumpatat și cei mai multi bani se duc în cheltuielile pentru educația copiilor. În ultima perioadă cei mai mulți bani merg către terapiile necesare recuperarii celui mic. Mă întreb ce face un parinte cu venituri mici, care trăiește la țară și care nu dispune de sumele atât de necesare recuperării copilului său.

O oră de terapie costă 150 de lei, iar un copil cu o astfel de tulburare are nevoie de minimum 8 ore săptămânal”, a mărturisit Christian Sabbagh în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Christian Sabbagh, dezvăluiri dureroase despre momentele în care a trebuit să își sacrifice familia pentru meseria de jurnalist: „Am multe să îmi reproșez”

Câți copii are Christian Sabbagh 

Christian Sabbagh este un tată mândru și împlinit. Prezentatorul Kanal D are 4 copii frumoși, doi dintre ei, Edi și Yasmine, povenind din căsătoriile sale anterioare.

În ceea ce privește pasiunea pentru jurnalism și televiziune, se pare că aceasta nu este împărtășită de cei doi copii mai mari ai vedetei Kanal D. Fiul cel mare al lui Christian Sabbagh este student la Drept, iar fiica Yasmine visează la o carieră militară.

Yasmine își dorea acest lucru la un moment dat, dar și-a schimbat preferința. Acum vrea o carieră militară. Edi, fiul cel mare ,deja mai are un pic și termină Facultatea de Drept și își dorește să ajungă la Institutul de Magistratură”, a declarat Christian Sabbagh într-un interviu acordat site-ului kanald.ro.

Adina Alberts crede că Alexandra şi Luiza sunt încă în viaţă! Vezi argumentele reputatului medic!

În ceea ce-i privește pe mezini, prezentatorul Kanal D a spus că aceștia sunt încă prea mici pentru a-și contura planuri de viitor. 

„Anais, care acum este pasionată de pian, și Christian sunt prea mici ca să-și contureze planuri de viitor. Sunt la vârsta la care își doresc și au nevoie de experiențe noi și variate și nu încerc să îi forțez într-o direcție sau alta. Eu îmi amintesc că tata dorea ca eu să devin avocat și mama își dorea să devin medic.Și am ales o profesie care nu are nicio legătură cu ceea ca își doreau parintii mei”,  a precizat Christian Sabbagh. 

 

 


Cookies