Cum arată copiii lui Christian Sabbagh. Prezentatorul TV are patru copii, doi băieți și două fete

Author: Cristina Mocanu

Cunoscutul prezentator TV, al știrilor de la Kanal D, Christian Sabbagh, are 4 copii.

Sursa: https://www.facebook.com/ChristianSabbaghOficial

Cine sunt și cum arată copiii lui Christian Sabbagh?

Cunoscutul prezentator TV, al știrilor de la Kanal D, Christian Sabbagh, are 4 copii și este extrem de atașat de aceștia.

Viața personală a lui Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este un cunoscut jurnalist român, actualmente prezentator al știrilor de weekend de la Kanal D.

Acesta a devenit cunoscut publicului după ce a prezentat emisiunea “112-Poliția în acțiune” până în anul 2010 când a acceptat să prezinte știrile Kanal D. Este vedeta postului, prezentând astfel cel mai important jurnal de știri din weekend.

Cristian Sabbagh este absolvent al Colegiului de Preoți din Liban şi din 1996 a absolvit Facultatea de Filosofie şi Jurnalism din cadrul Spiru Haret, iar în 1994 își făcea debutul în presă.

Citește și: Câți copii are Christian Sabbagh. Jurnalistul se află la cea de-a treia căsnicie

Jurnalistul de origine libaneză este tatăl a 4 copii, iar zilele sale decurg cum nu se poate mai frumos și, totodată, palpitant, alături de aceștia.

Cum arată copiii lui Christian Sabbagh

Prezentatorul TV are 2 copii din fostele căsnicii, pe Yasmine Anne-Marie și Eduard, iar cu actuala soție are doi copii pe Georges și pe Anais.

Astfel, Christian Sabbagh se poate considera un om bogat și împlinit din toate punctele de vedere.  Acesta este destul de implicat în viața copiilor săi și încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună cu aceștia, în ciuda faptului că timpul său este unul destul de limitat.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

În timp ce Yasmine și Eduard își doresc să aibă parte de intimitate și să fie independenți, cei doi copii mai mici au nevoie de atenție în permanență.

Micuța Anais este un motiv de mândrie pentru părinții săi, aceasta dezvoltând o înclinație aparte pentru studiu, lucru observat de către educatoarea ei de la grădiniță, uimită fiind de capacitatea copilei de a învăța rapid și dorința de a cumula cât mai multe informații de cultură generală. Părinții ei s-au ocupat ca ea să facă meditații și cursuri suplimentare care să alimenteze setea de cunoaștere.

Citește și: Cine este, de fapt, Christian Sabbagh. Când și-a început cariera în jurnalism, ce vârstă și ce studii are prezentatorul Kanal D

Până în prezent, Anais a câștigat premiul 1 la concursul „Academia Junior”, dar și premiul întâi la concursul internațional „Formidabilii”. Toate medaliile sau fost primite pentru cultură generală, concursuri care includ și teste pentru logică, memorie, creativitate sau spirit de observație.

Prezentatorul TV are o relație destul de apropiată și cu Yasmine, chiar dacă nu locuiește cu acesta. Mereu încearcă să vorbească respectuos despre mama ei, iar Anais o iubește foarte mult. De câte ori cele două surori se despart Anais plânge după Yasmine.

Au încercat interlopii să-i cumpere tăcerea lui Christian Sabbagh?  Cât este de periculos să fii jurnalist de investigație în România: ”Să te asiguri că urmează o execuție”

Fata cea mare le aduce mereu cadouri fraților mai mici și se află la vârsta în care înțelege motivele pentru care tatăl său se află atât de des plecat în diverse misiuni.

Când Anais, i-a povestit lui Christian că îi place de un băiețel de la grădiniță, cu toate că era conștient că sunt doar copii la grădiniță, prezentatorului TV nu îi pică prea bine. Yasmine vorbește despre aceste lucruri cu actuala lui soție, având secrete ca între fete, iar Christian este de părere că viitorilor pretendenți o să le fie destul de greu când vor fi nevoiți să îl cunoască. Copiilor lui, acesta le-a spus ca prioritatea lor trebuie să fie învățatul, încercând astfel să îi ferească de toate problemele pe care el le-a întâlnit de-a lungul vieții sale.

Sursă: okmagazine.ro

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies