Patrick Ioan, un băiețel cu toată viața înainte, are mare nevoie de ajutor. Micuțul suferă de paralizie cerebrală

Author: Madalina Maftei

Patrick Ioan, un băiețel de aproape nouă ani, cu toată viața înainte, suferă de paralizie cerebrală (dipareză spastică) și are mare nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a se trata.

Micuțului i-au fost ”frânte aripile” încă de la naștere, s-a născut la 28 de săptămâni și a cântărit doar 960 de grame. Ca urmare a nașterii premature, Patrick Ioan a suferit o hemoragie cerebrala de gradul 3 și a rămas cu o paralizie cerebrala( dipareza spastică).

Uniți pentru Patrick Ioan 

Chiar dacă pare un copil normal, mereu cu zâmbetul pe buze, ei bine, nu este.

Patrick Ioan nu poate merge și nici nu-și poate mișca mâna dreaptă.

În luna martie va împlini 9 ani, iar în ciuda situației în care se află, micuțul merge la școală, la o școală normală, în ciuda faptului că trebuie să fie în permanență însoțit de cineva.

După cursuri, în fiecare zi, merge la terapii, (kinetoterapie si terapie cu cai).

Șansele ca Patrick să se facă bine sunt mari. Părinții sunt pregătiți să facă tot ce le stă în putință pentru a-l ajuta, însă au mare nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare, care, din puținul lor, ar putea contribui la povestea lui Patrick Ioan.

Citește și: O bătrână în vârstă de 83 de ani, din Constanța, a sunat la 112 pentru că murea de frig și singurătate: „Nu mai are pe nimeni, i-a murit băiatul, soțul, fratele și sora”

Pentru Patrick a fost înființată asociația „Aripi pentru Patrick Ioan”. Tot aici, cei care vor să ajute pot găsi contul unde pot dona, orice sumă reprezintă un pas mic pentru însănătoșirea lui Patrick.

Citește și: „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață

RO48PIRB1800416223001000

Revolut 0745594473 Grigore Rodica

Dacă doriți să-i cunoașteți povestea mai bine, el și-a făcut și canal de YouTube.  https://youtube.com/@grigorepatrick5004  

Viorel Lis va fi incinerat. Cenușa va fi păstrată în grădina casei unde a copilărit

Citește și: Când se va termina epidemia de gripă în România. Anunțul făcut de Ministrul Sănătății: „Numărul virozelor a început să scadă”

 

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”