Patrick, cuprins de gelozie, după ce Ionuț a invitat-o pe Nona în camera roșie: Mă agită, nu-mi plac chestiile astea” Cum a reacționat concurentul când i-a văzut apropiați

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 mar 2023, 19:00

Ionuț și Nona, în camera roșie. Cum a reacționat Patrick?

Sursa: Captură KANAL D

Ionuț i-a făcut în ciudă lui Patrick și a invitat-o pe Nona în camera roșie. Cum a reacționat Patrick când i-a văzut pe cei doi?

Ionuț joacă dur, astfel s-a gândit să o cheme pe Nona în camera roșie. Patrick nu a rămas indiferent, deși are încredere maximă în iubita lui, nu a putut să țină gelozia în frâu. Tânărul a privit imaginile cu cei doi, iar gelozia se poate citi foarte clar pe chipul său.

Ionuț și Nona, în camera roșie. Cum a reacționat Patrick?

Nona a mers în camera roșie, spre

surprinderea ei, Ionuț o aștepta acolo. Cei doi s-au pus pe canapea și au început să discute, băieții au avut și ei acces la imaginile din camera roșie, iar Patrick și-a surprins iubita alături de Ionuț. Radu, de îndată ce a văzut imaginile, s-a dus la Patrick să-i râdă în nas, căci și el a râs de situația lui.

Citește și: Mihaela va izbucni în lacrimi, după întâlnirea cu Robert în camera roșie! „Vreau să te rog un lucru” Radu va fierbe de gelozie după ce Cristina îl va întâlni pe Marinel! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, vineri, 17 martie, de la 10:00 și 16:30!

Radu: Patrick, ce faci, frate? Cum mai ești? Ești ok?

Patrick: Da. N-am treabă.

Radu: Ești bine?

Patrick: Da, mă agită, man. Mie nu-mi plac chestiile astea. 

Radu: Cât timp a trecut de când râdeai de mine? Cât a trecut? 20 de minute?

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Patrick nu vrea să ia decizii la nervi și realizează că Nona nu are nicio vină că Ionuț a chemat-o în camera roșie.

Citește și: Patrick a dat-o din nou în bară. Concurentul se află în fața unei situații fără precedent, după ce a făcut publice informații din emisiune, pe live. Nona izbucnește în lacrimi când află ce pedeapsă a primit iubitul său

Nona nu este prea încântată de invitația lui Ionuț, știind că lui Patrick nu-i plac astfel de situații. Ușor reținută, Nona încearcă să păstreze distanța de Ionuț și să discute strictul necesar.

Nona, amenințări dure la adresa Patriciei: ”Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea”. Andreea Mantea face un anunț important în ediția de mâine. Aflați cum vor decurge lucrurile între cele două concurente, miercuri, 15 martie, de la 10:00 și de la 16:30

Nona recunoaște că nu i-a picat deloc bine să-i vadă pe Patricia și pe Patrick suflând în lumânările de pe tort.

Ionuț îi bate apropo Nonei că îl ține pe Patrick sub papuc și ca ea este, de fapt, bărbatul în relație, în condițiile există diferența de vârstă.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”