Nona, atac aprig la adresa Patriciei! Cele două concurente și-au declarat război în Casa iubirii! Nona a sărit că o leoaică să îl apere pe Patrick! „E al meu, nu-i al ei! N-am să permit nimănui să-l jignească!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 mar 2023, 19:00

Tensiuni mari in Casa iubirii! Nona a lansat amenințări grave la adresa Patriciei! Cele două rivale au ajuns din nou la cuțite, din cauza lui Patrick! Iată ce reacții s-au stârnit în casa fetelor! „Fată, te joci cu focul!”

În cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii, concurenții au parte în fiecare ediție de noi provocări, momente romantice, însă și de tensiuni aprige și răsturnări neașteptate de situație. Astăzi, în casa fetelor s-a iscat o ceartă teribilă între Nona și Patricia, eternele rivale, care au ajuns din nou să își declare război după ce Patricia a lansat câteva jigniri la adresa lui Patrick, iar Nona a sărit asemenea unei leoaice să își apere

iubitul.

Nona, atac aprig la adresa Patriciei! Cele două concurente și-au declarat război în Casa iubirii

Confruntarea dintre Nona și Patricia e departe de a se încheia se pare, câtă vreme Patrick va continuă să fie mărul discordiei lor, și va stârni încă interesul Patriciei. În ediția de astăzi, rivalitatea dintre cele două concurente s-a amplificat din nou și au ajuns să își spună replici aprige și chiar jigniri grave.

Nona s-a arată extrem de deranjată de faptul că Patricia a lansat câteva replici jignitoare la adresa lui Patrick, după ce a urmărit clipul video cu escapadă lor romantică, afirmând că tânărul nu a părut foarte manierat față de partenera lui pe durata întâlnirii lor. Iar Nona a răbufnit și a sărit în apărarea iubitului ei, încercând să o facă pe rivală ei să înțeleagă că dacă nu își

va vedea de treaba ei, lucrurile vor scapă de sub control.

Nona: Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea, atât.

Patricia: Dacă nu, ce?

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Nona: Vrei să vezi?

Patricia: Da!

Nona: Bine!

Andreea Mantea: Dacă aceste amenințări duc la violență, Nona, va trebui să te descalific!

S-a rupt lanțul de prietenie dintre Bianca și Nona. Andreea Mantea încearcă să afle care este, de fapt, motivul disputei dintre cele două concurente: ”Cum vor fi lucrurile de acum încolo”

Citește și: Lovitură teribilă pentru Patricia! Prima escapadă romantică a rivalei sale Nona cu Patrick, a adus amărăciune și invidie în sufletul Patriciei! Concurenta a lansat replici acide! Iată cum a reacționat Nona! „Nu-ți permit să glumești așa!”

Citește și: Nona și Patrick, prima întâlnire romantică în afara emisiunii și primul „te iubesc” Iată cum au petrecut cei doi îndrăgostiți prima lor escapadă amoroasă și ce reacții s-au stârnit în rândul colegilor din Casa iubirii! Tu mă cunoști. Eu pe tine nu prea!”

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?