Pastilele de slăbit, pericol de moarte! Iată povestea cutremurătoare a unui adolescent care a ajuns aproape mort la spital, după ce a slăbit 54 de kilograme în câteva luni!

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 nov 2022, 01:04
Foto(4)

Pericolul din pastilele de slăbit! Un adolescent din Iași a ajuns în stare critică la spital, după ce a slăbit 54 de kilograme în câteva luni!

Un adolescent de 16 ani a ajuns aproape mort la spitalul din Iași, după ce a slăbit 54 de kilograme în decurs de câteva luni. Topit pe picioare, dar stabilizat în ultima clipă, tânărul i-a șocat pe medicii care spun că ar fi luat pastile de slăbit. Băiatul ar fi apelat la pilulele cumpărate de pe internet deoarece colegii și prietenii râdeau de aspectul lui fizic. Cu prețul sănătății, tânărul a ajuns de la 100 de kilograme la doar 46.

Specialiștii avertizează că în spatele acestor reclame la slăbitul minune, se află însă un pericol mortal.

Pastilele de slăbit, pericol de moarte! Povestea cutremurătoare a unui adolescent care a ajuns aproape mort la spital, după ce a slăbit 54 de kilograme în câteva luni

Mai mult mort decât viu, așa a ajuns la spital un adolescent în vârstă de 16 ani din județul Iași, în urmă cu câteva săptămâni.

De la un munte de om care cântărea peste 100 de kilograme, ajunsese o umbră. Inima abia îi mai bătea și cu greu se mai putea ține pe picioare. Slăbise mai mult decât jumătate din greutate într-un timp foarte scurt.

Citește și: Duminică, la “Asta-i România!”, reportaj cu “leneșii de lux”, din comuna cu cei mai mulți asistați sociali din țară

„Din păcate realitatea este această și cazul acestui tânăr nu este unul singular! Este sigur unul mediatizat, dar nu este unul singular! Atunci când discutăm despre diete, discutăm și despre pericol, întrucât dietele nu sunt personalizate, iar atunci când acestea se asociază cu administrarea unor ceaiuri, suplimente, sau comprimate care sunt comandate de pe internet pornind de la o promisiune a scăderii rapide în greutate, în mod cert ne afectăm starea de sănătate!”, a

spus Dr. Florin Balanică, specialist în medicină personalizată, nutriție și endocrinologie.

Echipa Asta-i România a ajuns la Iași, acolo unde familia adolescentului de 16 ani, încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat cu el. Rudele au susținut că nimic nu le-a dat de bănuit până în clipă în care au văzut că Adam nu se mai putea ridică în picioare, iar corpul începuse să i se învinețească. În ultimul ceas familia a chemat salvarea.

Citește și: Duminică, la “Asta-i România”, povestea impresionantă a cinci frați sărmani

Medicii au afirmat că tânărul a avut zile, după ce au reușit să-l stabilizeze. Lupta cu kilogramele în plus în macină de multă vreme pe interior. Tânărul se plângea că ar fi fost batjocorit la școală în repetate rânduri de către colegii lui pentru că nu se încadra în standardele de azi. Satul de răutățile celor din jur, adolescentul care provine dintr-o familie modestă, fără prea multe posibilități materiale și cunoștințe și-ar fi comandat de pe internet pastilele de slăbit. A crezut că alege calea mai ușoară și mai rapidă, dar a ajuns în pragul morții.

 


Cookies