Pască a la Chef Patrizia Paglieri. Cum să pregătește cea mai gustoasă pască cu stafide aurii în coniac, la Dimineața cu noi, 22 aprilie 2022

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 ian 2023, 00:10

Pască a la Chef Patrizia Paglieri. Cum să pregătește cea mai gustoasă pască cu stafide aurii în coniac, la Dimineața cu noi, 22 aprilie 2022

Astăzi, în Vinerea Mare, Patrizia Paglieri ne învață cum să pregătim cea mai gustoasă pască.

Patrizia Paglieri locuiește de mai mulți ani în România, astfel tradițiile și obiceiurile pe care noi le avem de sărbători au devenit și pentru ea un obicei. În Vinerea Mare, la ”Dimineața cu noi”, chef ne învață cum să pregătim pasca tradițională pentru masa de Paște. O rețetă ușoară, care nu necesită multe ingrediente.

Pasca tradițională cu stafide aurii în coniac a la chef Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri iubește tradițiile și obiceiurile românești, iar sărbătorile noastre au fost preluate și familia ei. Bucătarul așteaptă cu sufletul la gură masa de Paște, dar mai ales Noaptea de Înviere, atunci când se merge la biserică pentru a lua Lumina Sfântă. Astăzi, în Vinerea Mare, deși este zi de post, se ține post negru, P atrizia Paglieri ne învață cum să pregătim pasca pentru masa de Paște.

”Ce gătim noi astăzi este foarte bun pentru mâine, că nu mai este post. Facem pască, pe care o avem și noi în Italia. Facem o pască clasică”, a spus Patrizia Paglieri.

Chef Patrizia Paglieri ne învață pas cu pas cum să pregătim unul dintre cele mai gustoase preparate, care nu trebuie să lipsească sub nicio formă de pe masa pe Paște.

Bucătarul ne-a dezvăluit și un truc pe care îl folosește atunci când prepară pasca, aceasta pune stafidele la înmuiat în coniac pentru a le da un gust aparte.

Citeste si: Cine este iubitul Patriziei Paglieri? Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape 5 ani

Iată de ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregăti pasca clasică cu care ne-am obișnuit de-a lungul timpului. 

”Dimineața de Miere” cu Adina Popovici. Rețeta de Papricaș de pui din Ardeal, la Dimineața cu noi, 30 iunie 2022
  • 200g făină
  • 2 gălbenușuri
  • 70ml lapte
  • 20g unt 82%
  • 40g zahăr
  • 3g drojdie
  • sare, coajă lămâie

Umplutură:

  • 150g brânză de vaci
  • 80g zahăr
  • 2 ouă 
  • 40g stafide
  • 1/2 esență vanilie, coajă lămâie.

Citeste si: Viviana Sposub, surpriză culinară pentru colegii de la ”Dimineața cu noi”! Ce preparat le-a pregătit frumoasa prezentatoare: ”Meseria se fură” Bursucu a rămas fără cuvinte

 


Cookies