Parlamentarilor nu le mai ajung salariile, în timp ce românul de rând strânge cureaua:”Noi vrem pâine, ei ne dau circ”

,
”Noi vrem pâine, ei ne dau circ”

”Noi vrem pâine, ei ne dau circ”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Parlamentarii sunt nemulțumiți de salariile pe care le au și s-au gândit să-și mai adauge ceva în plus ca să fie bine, să nu fie rău.

Ca să salveze imaginea în ochii alegătorilor, politicienii au renunțat în ultima clipă să-și mai mărească salariile, dar au ales să crească leafa colegilor care sunt instalați în funcțiile de primari.

Cine împarte, parte își face

În timp ce românul de rând strânge cureaua, alesul știe că interesul poartă fesul. Politicienii au dat mână cu mână și au hotărât să-și mărească salariile. 

”Noi în România trebuie să învățăm altceva, să devenim bogați și cinstiți și este mai bine, țara o va duce mai bine”, a spus un parlamentar.

”Noi vrem pâine, ei ne dau circ”

”Noi vrem pâine, ei ne dau circ”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Rămași în bezna rațiunii, asta pentru că tot ni se cere să facem economie, aleșii s-au dezlănțuit.

”Noi putem vorbi și fără microfoane, dacă doriți să vorbim fără microfoane. Dacă dvs. tăiați microfoanele, noi putem vorbi și fără microfoane, chiar dacă vom vorbi un pic mai încet, putem vorbi și fără microfoane. Nu știu dacă aveți mai multe microfoane la Vaslui decât la Craiova, dar ați văzut atunci când ați lucrat cu Craiova, ați făcut o lege a salarizării proastă. Aceste cârpeli, noi nu suntem de acord cu ele”, este discuția care a avut loc în ședința cu aleșii poporului.

În campania electorală din 2020, aleșii au precizat că vor mări pensiile și salariile doar la primari și parlamentari.

Citeste si: Șoferul ucis de bolovan pe Defileul Jiului se întorsese în țară pentru pomana soacrei lui. Din păcate, tradițiile i-au adus sfârșitul

”Propunerea a fost făcută de niște colegi de la UDMR, care au venit și au cerut suplimentarul din ziua respectivă și nu au avut de ales. Respingem propunerea și creăm o problemă în coaliție sau așteptăm propunerea, care excede preocupărilor noastre...primari și viceprimari, în general”, a spus Daniel Fenechiu, senator PNL.

R: Cum rămâne cu salariile?

Adrian Solomon, deputat PSD: Băi, dar mă urmărești? Ai răbdare să vedem ce se hotărăște.

R: Sunteți foarte ocupat?

Adrian Solomon, deputat PSD: Da, mă duc la comisie!

R: Bun, și în drum spre comisie nu vă putem însoți?  Ați ținut morțiș să vă măriți salariul?

Adrian Solomon, deputat PSD: Eu cred că ești prost informat. 

R: Informați-mă dvs. corect.

Adrian Solomon, deputat PSD:Păi, cine a ținut morțiș? Sunt senator?

Citeste si: Povestea dramatică a lui Răzvan, un băiețel în vârstă de nouă ani, căruia viața i-a dat o povară greu de dus! Micuțul a rămas orfan și casa i-a fost mistuită de foc! „Aș da orice să se întoarcă”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Povestea dramatică a lui Răzvan, un băiețel în vârstă de nouă ani, căruia viața i-a dat o povară greu de dus! Micuțul a rămas orfan și casa i-a fost mistuită de foc! „Aș da...

I-au arestat pe toţi! Violenţe fără precedent în timpul Cupei Mondiale. Nu au mai suportat umilinţa/ Video

Povestea dramatică a lui Răzvan, un băiețel în vârstă de nouă ani, căruia viața i-a dat o povară greu de dus! Micuțul a rămas orfan și casa i-a fost mistuită de foc! „Aș da...

Lista țărilor care nu-și schimbă niciodată ora

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies