Orașul în care a fost nevoie de soldați pentru a căra cadavrele celor decedați din pricina Covid-19

,
Cadavre Covid
Cadavre Covid[Sursa foto: Facebook/Mihai Gotiu]

Situația din pricina Covid-19 este gravă în toată lumea. Există însă unele zone care sunt extrem de afectate.


In articol:

În orașul El Paso, Texas, autoritățile au nevoie de Garda Națională pentru a putea rezolva problema numeroaselor cadavre ale decedaților din pricina Covid-19.

Garda Națională este o rețea de soldați rezerviști veche de câteva secole în Statele Unite.

Zeci de membri ai Gărzii Naționale vor fi mobilizați pentru a ajuta la rezolvarea problemei. Serviciile mortuare și firmele de pompe funebre din El Paso sunt extrem de încărcate în această perioadă.

“Ca urmare a creșterii rapide a cazurilor și a spitalizărilor, din păcate, observăm și o creștere a numărului de decese. Am lucrat îndeaproape cu casele de pompe funebre și cu serviciile mortuare pentru a sprijini creșterea capacității și coordonarea resurselor”, a scris primarul orașului El Paso, Dee Margo, pe Twitter.

Edilul orașului El Paso a precizat că a fost identificată o altă locație unde ar putea fi depozitate cadavrele, însă nu a oferit detalii.

SUA au depășit 250.000 de decese cauzate de SarS-Cov 2 de la începutul pandemiei.

Cadavru Covid
Cadavru Covid

SUA, record după record în privința cazurilor noi de Covid-19

Sâmbăta aceasta au fost raportate 195.000 de cazuri noi de Covid-19 în SUA, fiind a treia zi la rând când americanii ating un nou record de infectări.

Situația este de așteptat să se înrăutățească în continuare, mai ales că numeroși americani au plecat în călătorii fiindcă urmează Ziua Recunoștinței. De Ziua Recunoștinței este o tradiție la americani ca familiile să se reunească.

Vestea bună pentru americani în privința luptei contra Covid-19 este că vaccinul produs de compania americană Moderna este gata, iar în scurtă perioadă va începe să fie utilizat în SUA. Rezultatele testelor au arătat o eficiență de 95%!

"Eficacitatea generală a fost remarcabilă ... este o zi minunată", a declarat Tal Zaks, medicul șef de la Moderna, după ce rezultatele testelor a apărut.

Citeste si: Medic arestat după ce a ucis doi pacienți infectați cu coronavirus. Cum a fost posibil?

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

OMS anunță când vine al treilea val de Covid-19! Ce îi așteaptă pe români

VIDEO IMAGINILE BĂTĂII din sala de fitness din Capitală, înainte ca un tânăr să fie ÎNJUNGHIAT MORTAL

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Alexandru Rafila: ''Nu mai luati aceste pastile! Sunt extrem de periculoase''

Medic arestat după ce a ucis doi pacienți infectați cu coronavirus. Cum a fost posibil?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies