Orarul mijloacelor de transport in comun in noaptea de Revelion!

,
Orarul mijloacelor de transport in comun in noaptea de Revelion!

Mijloacele de transport in comun din Bucuresti vor circula dupa programul de duminica, iar metroul va ajunge in statie la intervale cuprinse intre patru si zece minute.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat ca in 31 decembrie, autobuzele, troleibuzele si tramvaiele vor circula dupa programul unei zile normale de duminica.

 

De asemenea pe 1, 2, 5 si 6 ianuarie mijloacele de transport in comun vor circula in capitala dupa orarul unei zile de duminica. RATB a precizat ca in 3 si 4 ianuarie va fi mentinuta in exploatare parcul corespunzator unei zile de lucru.

 

In noaptea de Revelion vor circula i Capitala autobuzele de pe cele 24 de linii de noapte, la intervale de 40 de minute. De asemenea in aceasta noapte vor circula si tramvaiele liniilor 1, la intervale de 20 de minute si ale liniei 41, la intervale de 15 minute.

 

Metrorex a anuntat ca pe 1 si 2 ianuarie trenurile de metrou vor circula la intervale cuprinse intre patru si zece minute. Astfel, pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2) si pe Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei), trenurile de metrou vor circula la intervale de 8-10 minute.

 

Pe tronsonul comun al magistralelor 1 si 3 (Dristor 1- Eroilor), trenurile vor circula la intervale de 4-5 minute, iar pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera) si Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu), la intervale de 8-10 minute.

 

In 31 decembrie, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera) dupa orarul unei zile lucratoare, la intervale de 4-9 minute.

 

In noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula la intervale de aproximativ 20 de minute.

 

In 3, 4, 12 si 19 ianuarie 2013, precum si în intervalul 7-11 ianuarie, trenurile de metrou de pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2) si Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) vor circula dupa orarul din zilele lucratoare, la intervale

de 7-9 minute, cele de pe tronsonul comun al magistralelor 1 si 3 (Dristor 1- Eroilor)- la intervale de 4-5 minute, cele de pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera)- la intervale de 4-9 minute si cele de pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu)- la intervale de 8-10 minute.

 

Sursa: Mediafax

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Ritualul botezului rămâne neschimbat! IPS Teodosie, categoric: 'Dacă este o rânduială de două mii de ani, aceea rămâne valabilă'

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies