Operațiunea secretă de după moartea Reginei Angliei: Cine este noul monarh care va prelua puterea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 sep 2022, 22:16

Regina Angliei a decedat astăzi, 8 septembrie, în Scoția, la Castelul Balmoral, înconjurată de Familia Regală. Majestatea Sa a avut mai multe probleme de sănătate și s-a stins din viață după 70 de ani de domnie.

După 70 de ani de domnie, Regina Elisabeta a decedat la vârsta de 96 de ani, în Scoția.

Acum, fiul ei, Charles, a devenit rege.

Charles a devenit rege, după moartea mamei sale

Prințul Charles este, acum, Regele Charles. Acesta urmează să urce pe tron, în locul mamei sale, iar soția sa, Camilla, a devenit Regina Marii Britanii.

Curtenii susțin că Charles, acum devenit rege, nu și-a dorit niciodată să se gândească la momentul în care va urca pe tron, deoarece acest lucru însemna pierderea mamei sale.

Charles are 73 de ani și va prelua puterea mamei lui, din toate punctele de vedere.

În linia de succesiune la tron, Charles Philip Arthur George a fost următorul. Atât el, cât și ceilalți membri ai familiei și nici curtenii nu au vorbit niciodată despre momentul în care Regina Angliei va deceda, deoarece evenimentul era privit cu deosebită tristețe de către toți.

Citeste si: BBC: Regina Angliei a murit! Care a fost cauza morții

„Nu a vrut niciodată să se gândească la aderare, pentru că aceasta însemna moartea mamei sale", a transmis un fost consilier, astăzi, 8 septembrie.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Prințul Charles va deveni monarh al Regatului Unit și al celor 14 regate din Commonwealth, din Canada până în Australia.

„El se va concentra pe partea personală și pe familie, dar, pentru palate, va fi o chestiune de [a alege] lucrurile potrivite de spus și de făcut care să conducă națiunea în doliu, dar și să stabilească primii pași ai noii domnii ”, a spus un fost consilier, conform The Guardian.

Reacția Regelui Charles după moartea Suveranei

„Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de profundă tristețe pentru mine și pentru toți membrii familiei mele. Plângem profund trecerea în neființă a unei suverane prețuite și a unei mame mult iubite.

Citeste si: Ce se întâmpla după ce moare Regina Angliei. Regulile și procedurile stricte care trebuiesc respectate de toată lumea

Știu că pierderea ei va fi simțită profund în toată țara, în Țara, în Comunitate și de nenumărați oameni din întreaga lume. În această perioadă de doliu și schimbare, eu și familia mea vom fi mângâiați și susținuți de cunoștințele noastre despre aspect și afecțiune profundă în care Regina a fost atât de larg ținută”,  a transmis Charles.

Regina Angliei a avut mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, iar ultima sa apariție publică a fost îngrijorătoare. Aceasta era extrem de slăbită, iar, pe mâini, avea pete mari de culoare mov. Astăzi, 8 septembrie, cu doar câteva ore înainte de decesul ei, medicii au declarat că „sunt îngrijorați” în ceea ce privește starea ei de sănătate.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies