Prințul Charles a cumpărat mai multe proprietăți în țara noastră, dar se mândrește cu casa de la Viscri

,
casă-viscri-prințul-charles

Prințul Charles a cumpărat mai multe proprietăți în țara noastră, dar se mândrește cu casa de la Viscri

[Sursa foto: Facebook: The Royal Family]

În anul 1998, Prințul Charles a efectuat prima lui vizită în țara noastră. Atunci, acesta s-a îndrăgostit iremediabil de România, motiv pentru care a achiziționat mai multe proprietăți aici, printre care se numără și casa de la Viscri.


In articol:

Atât casa de la Viscri, cât și celelalte proprietăți ale Prințului Charles din Transilvania au fost achiziționate printr-o fundație pe care o patronează, mai exact prin Fundația „Mihai Eminescu Trust”.

Casa pe care acesta a cumpărat-o în satul Viscri este una dintre cele mai vechi din acea zonă, având câteva sute de ani de când a fost construită. În prezent, casele din satul Viscri sunt vizitate, în fiecare an, de mii de turiști și mulți trec și prin fața proprietății Prințului Charles.

Citeste si: Prințul Charles, infectat din nou cu coronavirus. A fost testat pozitiv cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte în prezent

Prințul Charles a cumpărat prima casă în România în anul 2003

În anul 2003, Prințul Charles a făcut prima sa achiziție în România. Este vorba de o casă în județul Maramureș, în satul Breb, ce a fost recondiționată folosindu-se materiale tradiționale românești. Mai mult decât atât, această achiziție a fost urmată de cumpărarea a altor trei case din lemn din aceeași zonă.

Conform stiridirecte.ro,

relatează Spynews.ro, Prințul Charles mai are încă patru case în Covasna, dar deține și Conacul Apafi din localitatea Mălâncav.

casă-viscri-transilvania-prințul-charles

Prințul Charles a cumpărat mai multe proprietăți în țara noastră, dar se mândrește cu casa de la Viscri

[Sursa foto: Spynews]

Moștenitorul coroanei Marii Britanii recunoaște că s-a îndrăgostit de țara noastră

România este o ţară uimitor de diversă, de la Delta Dunării, cea mai mare şi mai sălbatică zonă umedă a Europei, la pădurile, izvoarele şi mănăstirile Bucovinei, Moldovei şi Maramureşului, colinele Apusenilor sau întinderile nelocuite ale Harghitei, colecţiile nepreţuite din muzeele Bucureştiului sau frumuseţea sălbatică a defileului Porţile de Fier, castelele, munţii şi satele săseşti ale Transilvaniei sau văile retrase ale Banatului şi Crişanei.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internată în spital. Ce s-a întâmplat cu suverana

Moştenirea istorică a României se întinde, în trecut, până la fortăreţele dacilor şi cetăţile greceşti Histria şi Argamun. O atât de bogată diversitate naturală şi culturală reunite sub acelaşi drapel e remarcabilă şi e una dintre caracteristicile care fac din România acest colţ deosebit al Europei”, a spus Prințul Charles, potrivit Elle.ro.

Prințul Charles a venit în România și s-a întâlnit cu Klaus Iohannis

Astăzi, 25 mai, Prințul Charles a venit în România. Acesta a făcut o vizită oficială la Palatul Cotroceni, acolo unde s-a întâlnit cu președintele României, Klaus Ioannis.

Este mereu o bucurie reîntâlnirea cu Prințul Charles, un prieten apropiat al României, care se implică activ în promovarea țării noastre. Am avut astăzi, la Palatul Cotroceni, o discuție foarte bună cu Alteța Sa Regală despre importanța educației pentru un mediu sănătos și despre soluții concrete pentru limitarea schimbărilor climatice și pentru conservarea biodiversității în România”, a transmis președintele României.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine va fi următoarea Regină a Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a a făcut anunțul așteptat de toată lumea

S-a stabilit data la care va încoronat oficial Regele Charles al III-lea

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Când apare The Crown, sezonul 5. Netflix a anunţat când va avea loc premiera

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies