Onur Tuna, diagnosticat cu coronavirus. Mesajul apărut pe contul său de instagram în urmă cu puțin timp

,
Onur Tuna are coronavirus

Onur Tuna, actor turc

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna ]

Actorul Onur Tuna, cel care a dat viață personajului Ferman în serialul de succes „Doctorul minune”, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Ce se întâmplă cu îndrăgitul actor în aceste momente?


In articol:

După ce la începutul anului a trecut prin emoții mari, având în vedere că filmările pentru serialul Mahkum au fost amânate din cauza faptului că mai mulți actori s-au infectat cu COVID-19, acum, actorul Onur Tuna a anunțat pe instagram că a fost diagnosticat cu coronavirus.

Ce mesaj a postat în mediul online?

Îndrăgitul actor Onur Tuna are coronavirus. Cum se simte?

Actorul Onur Tuna a avut simptome de coronavirus și la început de 2022, dar atunci, atât testele rapide, cât și cele PCR au arătat un rezultat negativ. Dacă la acel moment actorul dădea asigurări că nu există motive de îngrijorare în ceea ce îl privește și că nu s-a infectat cu coronavirus, acum, actorul care a dat viață personajului Ferman în serialul „Doctorul minune” a anunțat că a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Onur Tuna a postat pe contul personal de instagram o fotografie cu rezultatul analizelor, confirmând că s-a infectat cu coronavirus. Actorul turc și-a anunțat prietenii virtuali că starea lui de sănătate este ok, că își va reveni curând, acesta ținând să le mulțumească tuturor pentru mesajele trimise.

„Îmi voi reveni curând. Vă mulțumesc tuturor!”, este mesajul pe care actorul Onur Tuna l-a postat pe contul personal de instagram.

Onur Tuna are coronavirus

Postarea prin care Onur Tuna a anunțat că are coronavirus

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna ]

Citeste si: Prima reacție a iubitei celebrului Onur Tuna, după ce s-a scris în presă că cei doi actori ar forma un cuplu! A confirmat sau nu Hande Doğandemir povestea lor de iubire?

Cine este Onur Tuna și cum a ajuns cunoscut în România?

Onur Tuna este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia, iar publicul din România a ajuns să îl cunoască datorită serialelor turcești difuzate la Kanal D.

Actorul a făcut parte din distribuția serialului „Prețul fericirii”, unde  a jucat rolul Alihan, iar de curând, Onur Tuna a făcut parte din serialul fenomen „Doctorul minune”, în care a interpretat rolul medicului Ferman. 

Onur Tuna nu este doar un actor foarte talentat, ci și un bărbat care reușește să atragă toate privirile, fiind considerat unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia. Actorul s-a născut pe 2 iulie 1985, are 36 de ani și a cucerit publicul atât prin rolurile pe care le-a interpretat în diferite producții cinematografice, cât și cu vocea sa, având în vedere că Onur Tuna cochetează și cu muzica.

Și-a început cariera în actorie în anul 2011, iar de atunci a jucat în mai multe seriale de televiziune și filme.

Onur Tuna are coronavirus

Onur Tuna, actorul care l-a interpretat pe medicul Ferman în serialul „Doctorul minune”

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna ]
 

Citeste si: Ea este noua iubită a celebrului Onur Tuna? Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Ea este partenera de platou a celebrului actor Onur Tuna, în noul film artistic ce va fi lansat în cinematografele din Turcia pe 14 ianuarie 2022!

Putin a închis robinetul - Rusia a oprit exporturile de gaze către Finlanda

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Celebrul Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, apariție incediară în cea mai recentă ședința foto! Cum a fost surprins actorul cu cei mai...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies