Ömer, la un pas de a afla adevărul despre accidentul în care și-a pierdut viața Kadir! Sarp are de gând să scoată la iveală secretul lui Susen! Aflați ce se va întâmpla în această seară, în serialul Totul pentru familia mea, de la 20:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2023, 12:21
Foto(8)

Astăzi, în serialul Totul pentru familia mea: Sarp o va șantaja pe Susen, avertizând-o că va dezvălui lui Omer adevărul despre accidentul in care si-a pierdut viața Kadir! „De ce Susen te-a părăsit și a venit la mine!” Iar Asiye va ajunge față în față cu fosta iubită a lui Doruk!

Producția turcească Totul pentru familia mea, difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în continuare în atenția publicului momente dramatice, întâmplări palpitante, scene impresionante prin care trec personajele principale. Frații Eren se vor confruntă din nou cu obstacole și probleme dificile și vor încerca să caute soluții pentru a le depăși. Asiye va ajunge față în față cu fosta iubita a lui Doruk și va suferi cumplit, în vreme ce Omer va fi la un pas de a află adevărul despre accidentul în care fratele lor, Kadir, și-a pierdut viața.

Ömer, la un pas de a află adevărul despre accidentul în care și-a pierdut viața Kadir

În noul episod din această seară din serialul Totul pentru familia mea, Sarp o va șantaja pe Susen, avertizând-o că îi spune adevărul lui Omer despre moartea lui Kadir. Tânăra va încerca din răsputeri să îl determine pe Sarp să renunțe la intențiile sale diabolice de a o demască.

Planul pus la cale de Yasmin împotriva lui Asiye începe să dea roade. Asiye îl va surprinde pe Doruk în compania fostei lui iubite, Irem și va merge să îi ceară socoteală partenerului ei pentru gestul la care a recurs. Astfel, Asiye va ajunge față în față cu noua ei rivală, care are de gând să lupte pentru a-l recuceri pe Doruk.

„Asta e treaba pe care o aveai? Ai uitat să-mi spui că te întâlnești cu fosta iubita, dar îți amintești numele meu, ce frumos!”, spune Asiye.

Pe de altă parte, Sengul va asculta o conversație uluitoare între Akif și Nebahat și va descoperi faptul că Resul l-ar fi cumpărat pe Berk pe când era nou-născut și astfel a ajuns să fie fiul lui.

Nebahat: Berk este înfiat?

Akif: Era bine să fie așa! Dl Resul a dat bani și a cumpărat nou-născutul!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Între timp, Susen va fi din nou șantajată de Sarp, care se va înfuria teribil în clipa în care va simți că e pe cale de sa o pierde definitiv și va trece la acțiune.

Tânărul o va amenință pe Susen că îi va dezvălui lui Omer adevărul despre moartea lui Kadir, fiind convins că doar așa va reuși să le distrugă relația celor doi îndrăgostiți.

Susen: Sarp, nu! Dacă mă iubești măcar puțin, nu spune! Te rog, te implor!

Sarp: Atunci, fă ce-ți spun! Fă ce-ți spun! Dacă nu, îi spun totul lui Omer.

Omer: Ce o să-mi spuneți?

Sarp: De ce Susen te-a părăsit și a venit la mine!

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă în postura de băiat rău! Iată cum a fost surprins chipeșul actor Yiğit Koçak

Citește și: Susen din serialul Totul pentru familia, surprinsă în ipostaze tandre alături de Ömer și dincolo de platourile de filmare! „Ești foarte prețios pentru mine” Iată cum au fost fotografiați frumoșii actori Lizge Cömert și Yiğit Koçak