Obiceiul bizar al lui Jean de la Craiova. De ce își arde șosetele pe care le poartă doar o singură dată

,
40 de intrebari cu Denise Rifai. Ce obicei bizar are Jean de la Craiova

Obiceiul bizar al lui Jean de la Craiova, dezvaluit in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jean de la Craiova a lamurit si obiceiul bizar de a-si arde sosetele dupa ce le incalta o singura data sau maxim de doua ori.


In articol:

Jean de la Craiova a dezvăluit în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre obiceiul pe care îl avea în urma cu ceva timp în c epriveste șosetele pe care le purta.

După ce Denise Rifai i-a explicat că acest detaliu a ieșit la iveala tot din presa mondena, cântărețul nu a negat, însă a spus că acum nu mai are acest tabiet, însă în trecut, da, făcea întocmai.

Citeste si: Jean de la Craiova: "Eu sunt la spovedanie aici" Celebrul artist vine duminica, de la 22:30, la "40 de intrebari cu Denise Rifai"

Jean de la Craiova, obicei iesit din comun

Motivul pentru care Jean de la Craiova isi arde sosetele

[Sursa foto: Captură KANAL D]

40 de intrebari cu Denise Rifai. De ce isi arde sosetele Jean de la Craiova

Denise Rifai: "Am văzut că sunteți superstițios și aveți câteva talismane norocoase, un inel de aur, câteva scrisori religioase, o frunza de maslin și o pietricica de la Mormântul Sfanț. Ați spus că numărul 13 sau pisica neagra nu aduc ghinion, dar presa scrie că aveți o ciudățenie pe care le întreceți pe toate.

Vă ardeți toate șosetele purtate, iar apropiații dumneavoastră au declarat că Jean nu poarta aceeași pereche de șosete d edoua ori pentru că asta îi aduce ghinion. Pentru asta își arde ciorapii purtați de cum ajunge acasă."

Unde vă ardeți sostele?

40 de intrebari cu Denise Rifai. Obiceiul bizar al lui Jean de la Craiova

Citeste si: Ce religie și ce vârstă are, de fapt, Jean de la Craiova?

Jean de la Craiova: "Înainte ardeam, dar nu în fiecare zi.

Nu îmi placea să stiu că îi las acolo și îi iau alții, aveam eu așa...într-adevăr,nu port de doua ori aceeași pereche de ciorapi. Astăzi îi iau și îi spală și îi mai iau o data. Ciorapii din ziua de azi sunt făcuți de unica folosință. Îi speli o data și se duc la călcai. Nu îmi plac când se alesc la călcai. I-am ars la curte, într-o găleată...dar acum nu mai! Nu îmi placea să bage cineva piciorul unde îl bagăm eu.
În soba cu ei!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jean de la Craiova face dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” Drumul de la copilăria grea, marcată de sărăcie, până la succesul uluitor

BREAKING Peste 100 de percheziții, în București și 36 de județe, într-un dosar de contrabandă cu arme și muniții

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cine este Sarah Nedelciu, noua iubită a lui Jador. Cântărețul nici nu mai iese din apartamentul ei. E total acaparat de noua cucerire

Raluca Dumitru răbufnește la Bravo, ai stil! Celebrities:"Oamenii de acasă au înțeles că sunt falsă, perversă, periculoasă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies