Ce religie și ce vârstă are, de fapt, Jean de la Craiova?

,
Jean de la Craiova

Ce religie și ce vârstă are, de fapt, Jean de la Craiova?

[Sursa foto: Instagram Jean de la Craiova]

Multă lume se întreabă ce religie are Jean de la Craiova, având în vedere că mama lui este evreică, iar tatăl este român ortodox.


In articol:

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați și talentați cântăreți de manele de la noi din țară. Piesele lui au un succes răsunător, atât la evenimente, cât și pe YouTube.

Despre tatăl lui Jean de la Craiova  știm că este un român ortodox, motiv pentru care îndrăgitul cântăreț, care are acum 50 de ani, a fost botezat conform tradiției creștine.

Bunica lui este evreică, s-a născut, a trăit și a murit în România. Și mama artistului este evreică, în acest fel s-a pus problema convertirii lui la iudaism.

Ce religie are Jean de la Craiova?

Jean de la Craiova a mărturisit, în trecut, motivul pentru care a fost foarte aproape să își schimbe religia. Îndrăgitul artist a declarat că provine dintr-o familie de evrei, dar nu a vrut să accepte să treacă la iudaism.

Jean de la Craiova

Jean de la Craiova

[Sursa foto: Instagram Jean de la Craiova]

Mai simplu spus, Jean de la Craiova este pe jumătate evreu. Conform declarațiilor lui, mama lui era evreică, și în acest fel a venit vorba despre convertirea la iudaism. Cu toate acestea, Jean de la Craiova este foarte loial religiei ortodoxe, motiv pentru care nu a putut accepta să-și schimbe religia de care se simte atât de apropiat.

Citeste si: Câți bani câștigă Tzancă Uraganu într-o seară de cântare. Se află în topul celor mai bine plătiți artiști de manele din România

„Cred că fiecare om are o religie a lui. Eu sunt ortodox și trebuie să ai credință. Eu am un principiu: Dacă există Dumnezeu și ai credință cu atât mai bine, nu ai nimic de pierdut. E bine să crezi pentru că mai devreme sau mai târziu te va ajuta în ceea ce îți propui.

Citeste si: Jean de la Craiova, bulversat de formele apetisante ale Vicai Blochina!

Eu sunt un tip credincios, îmi place să călătoresc în foarte multe țări cu multă istorie.

Bunicii mei sunt evrei, au fost deportați, au fost la Auschwitz. Nu am vrut să îmi schimb religia”, a declarat, acum ceva timp, Jean de la Craiova.

Duminică, la ora 22:30, Jean de la Craiova poate fi urmărit pe Kanal D la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifari”, unde, cu siguranță, va reuși să răspundă numeroaselor curiozități care au stat pe buzele oamenilor de-a lungul timpului.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Jean de la Craiova face dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” Drumul de la copilăria grea, marcată de sărăcie, până la succesul uluitor

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Câți bani câștigă Tzancă Uraganu într-o seară de cântare. Se află în topul celor mai bine plătiți artiști de manele din România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies