Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi la trei luni după divorț

,
Oana Roman și Marius Elisei, din nou impreuna?
Oana Roman și Marius Elisei s-au impacat?[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși împreună la trei luni după divorț. Cei doi s-au hotărât să-și mai dea o șansă de dragul vremurilor trecute?!


In articol:

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat după șase ani de mariaj. Cei doi au căzut de comun acord să meargă pe drumuri diferite. De asemenea, de dragul fetiței lor, aceștea sunt în relații bune și se pot baza unul pe celălalt când au nevoie.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună?!

De curând, Oana Roman și-a serbat ziua.  Vedeta și-a petrecut aniversarea într-o vacanță exclusivistă în Egipt. Nu singură, ci alături de fiica ei și de bună sa prietenă Vica Blochina și fiul acesteia. Vedeta s-a bucurat de clipe memorabile în această vacanță, dar a avut parte și de un incident neplăcut. Aceasta a călcat pe o piatră foarte ascuțită și s-a tăiat la călcâi. Fiica lui Petre Roman a avut nevoie de îngrijirea medicilor care i-au cusut rana.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou impreuna?
Oana Roman vacanta de lux in Egipt[Sursa foto: Instagram]

La revenirea în țară, Oana Roman și fiica ei au fost așteptate la aeroport de nimeni altul decât fostul soț, Marius Elisei. Deș,i această vacanță era plănuită în familie, Marius Elisei a refuzat să o însoțească pe fosta soție și pe fiica lor în vacanța din Egipt.

Fostul soț al Oanei Roman s-a ocupat să le pună bagajele în mașină și a fost extrem de grijuliu cu fosta soție, care avea piciorul încă bandajat.

Marius Elisei le-a dus pe cele două la vila din Pipera, acolo unde de altfel locuia și el până înainte de divorț. Marius și Oana erau extrem de zâmbitori, semn că au rămas în relații foarte bune.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou impreuna?
Oana Roman și fiica ei [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman a trecut prin momente cumplite în vacanță. Vedeta a fost operată de urgență! Care este starea ei de sănătate

Oana Roman, afectată după divorțul de Marius Elisei 

Vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă după divorț. Despărțirea de tatăl fetiței sale a afectat-o destul de tare și și-a pus amprenta asupra ei. Oana Roman a avut nevoie de timp pentru a se vindeca de rănile divorțului și a decis să nu se vadă cu altcineva în această perioadă.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou impreuna?
Oana Roman și familia[Sursa foto: Instagram]

”Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale.

Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa.   Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Citeste si: Mai există cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei? Răspunsul vedetei: "Totul e suspendat în timp"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Oana Roman a trecut prin momente cumplite în vacanță. Vedeta a fost operată de urgență! Care este starea ei de sănătate

Viktor Orban, acuzații explozive la adresa SUA și UE: Se amestecă în politica internă a Ungariei de partea rivalului său

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Marius Elisei iubește din nou! Oana Roman l-a dat de gol: „Îi este frică”

Mai există cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei? Răspunsul vedetei: "Totul e suspendat în timp"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies