Oana Roman, mărturisiri dureroase la trei luni de la moartea mamei sale. Cum se simte vedeta în lipsa celei care i-a dat viață: „Dorul doare fizic”

Autor: Silvia Cirstea

Oana Roman împreună cu mama sa 

Sursa: Facebook/ Captură YouTube

Oana Roman a transmis un mesaj emoționant, la trei luni de la moartea mamei sale. Iată cum îi este vedetei în lipsa Mioarei Roman, cea care i-a dat viață!

Au trecut trei luni de când Mioara Roman s-a stins din viață, dar dorul fiicei sale este la fel de mare. Chiar în urmă cu puțin timp, Oana Roman a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin care și-a exprimat dorul și suferința rămase în urma pierderii mamei sale. Iată ce mărturisiri dureroase a făcut vedeta! 

Oana Roman, mărturisiri dureroase la trei luni de la moartea mamei sale

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu trei luni, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a fost supusă intervențiilor chirurgicale. Până în ultima clipă, fiica sa cea mică, Oana Roman i-a fost alături neîncetat și a făcut tot ce i-a stat în putință ca mama ei să fie bine. Cu toate acestea, fosta soție a lui Petre Roman nu a mai putut fi salvată și a părăsit definitv lumea aceasta.

În urma tragediei, Oana Roman a fost îngenuncheată de durere și cu greu și-a putut reveni din șoc.

Mai mult decât atât, vedeta a povestit mereu frumos de mama ei și de fiecare dată când a avut ocazia i-a adus câte un omagiu. Chiar în urmă cu puțin timp, îndrăgita vedetă și-a deschis sufletul în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare și a transmis un mesaj emoționant, la trei luni de la pierderea celei care i-a dat viață.

Se pare că în lipsa mamei sale, Oana Roman este copleșită de dor, însă încearcă să meargă mai departe pentru fiica sa, Isabela. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Azi nu am avut o stare bună. Nu mi-am dat seama dimineață de ce. Apoi am realizat că azi sunt trei luni fără mama. Funcționez, merg mai departe, dar sunt momente în care efectiv dorul doare fizic.

Doare cumplit, apoi trece, dar rămâne latent mereu undeva. Să fii bine, mama! Te iubesc!”, a transmis Oana Roman, pe contul ei oficial de Instagram. 

Citește și: Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman în miez de noapte. Vedeta a mers de urgență la spital: „Isa acuza dureri...”

Mioara Roman a murit la vârsta de 83 de ani 

Mioara Roman și-a dat ultima suflare pe data de 23 februarie, anul acesta. Fosta jurnalistă și profesoară a murit la vârsta de 83 de ani, într-un azil din Snagov, acolo unde era internată de mai multe luni și unde primea îngrijirile medicale necesare. Înainte să se stingă din viață, aceasta s-a confruntat cu multe probleme de sănătate și a fost supusă unor intervenții chirurgicale complexe. Vestea tragediei a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că apropiații vedetei sperau să își revină.

Cu toate acestea, cel mai greu a fost și este pentru familie, în special pentru cele două fiice ale sale, Oana și Catinca. 

Mioara Roman a fost prima soție a primului premier al României, Petre Roman. Cei doi au fost împreună timp de trei decenii, divorțând în anul 2007. Înainte de mariajul cu primul premier, Mioara Roman a fost căsătorită cu Iosif Zilahy, de care a divorțat în 1968, după 12 ani de căsnicie. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Catinca, care în prezent are vârsta de 56 de ani.