Doamne, câtă durere! Mesajul postat de Oana Roman de ziua Mioarei Roman: „Să sărbătorești în Cerurile Sfinte...”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 apr 2024, 10:38

Doamne, câtă durere! Mesajul postat de Oana Roman de ziua Mioarei Roman: „Să sărbătorești în Cerurile Sfinte...”

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman își sărbătorește astăzi mama, însă într-un stil aparte. Mioara Roman a plecat la ceruri în urmă cu mai bine de două luni, iar fiica sa i-a transmis un mesaj emoționant.

Mioara Roman ar fi împlinit astăzi vârsta de 84 de ani.

Mesajul postat de Oana Roman de ziua Mioarei Roman

Oana Roman i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale din ceruri și a surprins câteva momente alături de cea care i-a dat viață, într-un filmuleț postat în mediul online.

„Azi mama ar fi împlinit 84 de ani. Sper sa sărbătorești în Cerurile Sfinte cu cei dragi ai tăi pe care i-ai reîntâlnit acolo..

Te iubesc mama!” a fost mesajul emoționant transmis de Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Gestul făcut de Oana Roman pentru tatăl lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai. Ce le-a cerut vedeta urmăritorilor cu ocazia aniversării sale: „Sunt profund revoltată”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mioara Roman a murit din cauza mai multor probleme de sănătate

Mioara Roman a murit la vârsta de 83 de ani, fiind internată de mai mulți ani la un centru de îngrijire pentru bătrâni. În tot acest timp, Oana Roman s-a asigurat de faptul că mamei sale nu îi lipsește absolut nimic.

Mioara Roman a fost recent supusă unei intervenții chirurgicale dificile, însă a reușit să treacă peste acest obstacol.

Citește și: „Sunt dispusă să plătesc pe cineva” Oana Roman își dorește cu disperare să scape de numele Elisei. La ce metodă vrea să apeleze vedeta

Însă, la câteva luni după, Oana Roman avea să primească cumplita veste: Mioara Roman încetase din viață noaptea, în somn.

„Fiecare persoană pe care o iubim lasă în noi o parte din lumina ei. Continuăm să trăim- nu doar pentru noi, ci și pentru cei plecați. Ei trăiesc în noi, în poveștile pe care le spunem, în iubirea pe care continuăm să o dăruim. Dorul tău e doar al tău, durerea ta e doar a ta. Singura persoană care poate dicta cum să trăiești suferința ești tu! În suferința doliului, fiecare pas, fie și unul mic sau ezitant, e un pas înainte. Nu lăsa presiunile externe să îți grăbească procesul sau să te facă să simți că modul tău de a suferi nu este corect!Cea mai bună formă de sprijin poate să fie, de cele mai multe ori, simpla prezență.(...) Să fii prezent și să oferi un spațiu în care durerea poate exista”, au fost câteva dintre citatele scrise de Oana Roman, pe Instastory.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!