Oana Roman este în doliu! Vedeta trece prin momente cumplite. O persoană importantă din viața ei a murit: ”Nu mă așteptam la vestea asta...”

,
Oana Roman, trece prim momente grele
Oana Roman a pierdut o persoana draga[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman trece prin momente dificile după ce a primit vestea că o persoană dragă sufletului său s-a stins din viață. Vedeta nu se aștepta să primească o asemenea lovitură.


In articol:

Oana Roman și-a anunț fanii de pe rețelele de socializare că trece prin momente dificile, o persoană apropiată a murit, iar această veste a cutremurat-o. Vedeta suferă enorm după cele întâmplate și nu se aștepta să treacă prin aceste clipe crâncene.

Oana Roman a pierdut o persoană dragă

Oana Roman trece prin momente dificile, asta deoarece în urmă cu o zi a primit o veste cutremurătoare, o persoană dragă sufletului ei a murit. Vedeta le-a spus fanilor din mediul online că această veste a lovit-o când se aștepta mai puțin. 

Oana Roman, trece prim momente grele
Oana Roman și-a anuntat fanii ca trece prin clipe dificile[Sursa foto: Instagram]

Aceasta nu le-a spus fanilor despre cine este vorba, însă a ținut să le transmită urmăritorilor săi că viața este scurtă și trebuie să profite de orice moment, pentru că totul este imprevizibil.

”Astăzi a fost zi in care am aflat o veste foart tristă despre o cunoștință, s-a prăpadit în mod neașteptat și m-a șocat foarte tare, nu mă așteptam la vestea asta. Vreau să vă spun doar atât că viața e un dar atât de prețios încât nu trebuie să irosim niciun minut și nicio clipă că din păcate nimeni nu scapă viu.”, a spus Oana Roman pe Instagram. 

Citeste si: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: "Suntem o familie"

Oana Roman a trecut prin momente grele în ultimele luni, vedeta și soțul ei au decis că este momentul să meargă pe drumuri diferite. Vedeta a reușit să treacă cu capul sus și peste această perioadă din viața ei.

Oana Roman, trece prim momente grele
Oana Roman a suferit dupa despartirea de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman și Marius Elisei am rămas în relații bune

Oana Roman și Marius Elisei au semnat actele de divorț în urmă cu câteva luni. La scurt timp și-au anunțat fanii din mediul online de decizia pe care au luat-o și că vor rămâne mereu prieteni.

Cei doi au împreună o fetiță, iar micuța Izabela are nevoie de ambii părinți în viața sa, chiar dacă au decis că este momentul ca drumurile lor să se separe.

Oana Roman, trece prim momente grele
Oana Roman și fiica ei[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a fost întrebată de un urmăritor cu cine vorbește zilnic la telefon, prin lista de contacte cu care Oana păstrează legătura în fiecare zi se numără și Marius Elisei.

Cei doi sunt în relații foarte bune, de curând vedeta s-a întors din vacanță, iar cel care a așteptat-o la aeroport a fost nimeni altul decât Marius Elisei.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi la trei luni după divorț

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: "Suntem o familie"

Raed Arafat cere CENZURĂ: 'Nu pe viaţă, nu o să-l opreşti să practice pe viaţă, dar pe perioada în care este pandemie'

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi la trei luni după divorț

Oana Roman a trecut prin momente cumplite în vacanță. Vedeta a fost operată de urgență! Care este starea ei de sănătate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies