Oana Mizil a rupt tăcerea despre scandalul cu Marian Vanghelie: "Primeam email-uri cum că Marian mă înșală"

Author: Ana Dinu
Oana Mizil, despre cearta cu Vanghelie

Oana Mizil a rupt tăcerea și a vorbit fără perdea despre cearta cu fostul edil al Sectorului 5. Ce spune politiciana despre soțul ei?

Oana Mizil a dezvăluit totul despre cearta cu Marian Vanghelie și cum s-a ajuns la un scandal de asemenea anvergură, la care autoritățile au luat parte.

Oana Mizil, rupe tăcerea în scandalul cu Marian Vanghelie

În urmă cu o săptămână, primele pagini ale tabloidelor au sărit în aer, după ce Oana Mizil a depus plângere împotriva soțului ei care ar fi agresat-o fizic. Femeia a ajuns de urgență pe mâna medicilor de la ”Spitalul Elias” cum mai multe lovituri la nivelul feței.

Ulterior, politiciana s-a răzgândit și și-a retras plângerea, cât și ordinul de protecție pe care l-a solicitat împotriva soțului ei, pentru a fi în siguranță.

După un scandal de mare anvergură, care a șocat țara întreagă, soția lui Marian Vanghelie a rupt tăcerea și a explicat cum s-au întâmplat lucruril în acel moment.

Oana Mizil a declarat că scandalul a pornit de la faptul că ea își dorea să plece mai repede în vacanță, iar soțul ei mai avea de rezolvat anumite probleme personale, pe care nu le putea amâna.

Astfel, lucrurile au degenerat între ei, iar din cauza tensiunii femeii i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital.

Citeste si: Mint autoritățile cu privire la pandemie? Marian Vanghelie dă cărțile pe față: "Îi sperie pe români la televizor! O să ne îmbolnăvim cu toții!"

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Aceasta a mai precizat că nu ea a fost cea care a chemat poliția și nici nu ar fi făcut reclamație din propria inițiativă, ci la sugestia autorităților.

"Vineri seară ne-am certat din cauza faptului că eu voiam să plecăm mai repede la mare și Marian nu putea, pentru că mai avea treabă în București.

De la acest lucru ne-am certat, nu din alte motive cum se spune.

Plus că eu am probleme cu tensiunea, am cortizonul ridicat. Vineri, atunci, am făcut tensiune și am ajuns la Spitalul Elias, nu am chemat eu poliția. Eu m-am trezit cu poliția lângă mine și mi-au zis să fac plângere penală împotriva soțului meu.", a povestit Oana Mizil.

Oana Mizil: cineva înceracă să ne dezbine familia constant

Soția fostului edil al Sectorului 5 susține că totul a fost ceva ”instrumentat” și că cineva încearcă să le dezbine familia, dovada fiind anumite mesaje de amenințare pe care Oana le-a primit, după ce s-a împăcat cu Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie incearca sa imbuneze judecatorii! Politicianul vrea sa fie alaturi de iubita lui cand o va aduce pe lume pe micuta Maria

"Pot să zic că tot ce s-a întâmplat între noi a fost ceva instrumentat. Se bagă foarte multă zâzanie în familia noastră. În toată perioada cât Marian a fost închis primeam email-uri de la diferite persoane cum că Marian mă înșală, lucru care nu este adevărat. Nu am crezut nicio clipă acest lucru. Mulți încearcă să ne dezbine familia. După ce ne-am împăcat am primit un mesaj agresiv, de amenințare, în care ni se spunea că ne-am pus împotriva multora și nu o să ne fie bine.", a mai adăugat partenera fostului primar al Sectorului 5.

Citeste si: Oana Mizil, bătută crunt de Marian Vanghelie? Femeia a ajuns de urgență la spital. Cum se apără fostul primar al Sectorului 5?