Oana Lis a aflat că mai are un frate. Decizia neașteptată pe care soția lui Viorel Lis a luat-o după această veste

Author: Madalina Maftei

Oana Lis, la 43 de ani, a aflat că mai are un frate. Decizia neașteptată pe care soția lui Viorel Lis a luat-o după această veste

Sursa: Facebook Oana Lis

Ieri, în zi de mare sărbătoare, Oana Lis a făcut un anunț neașteptat pe o rețea de socializare. Soția fostului edil al Capitalei le-a mărturisit internauților că mai are un frate, despre care nici nu vrea să audă.

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, a avut o copilărie cruntă, a fost abuzată de tată și lăsată în stradă alături de fratele ei mai mic, după ce părintele lor a vândut casa în care locuiau. Ieri, de Sfinții Petru și Pavel, soția lui Viorel Lis a ținut să-i scrie câteva cuvinte tatălui său, Petre, care și-ar fi serbat ziua onomastică.

Decizia radicală luată de Oana Lis, după ce a aflat că mai are un frate

Oana Lis a scris, pe Facebook, un mesaj pentru tatăl său, care ieri și-ar fi serbat ziua de nume, în care spune că l-a iertat pentru toate bătăile și pentru faptul că a lăsat-o pe drumuri, alături de fratele ei, pe vremea când încă erau minori.

De asemenea, Oana Lis a dezvăluit că, recent, a aflat că mai are un frate mai mare din partea tatălui, care poartă același nume ca și el.

Soția lui Viorel Lis nu vrea să audă de fratele ei și a precizat că nu vrea să-l cunoască sau să aibă vreo legătură cu el.

Citeste si: Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău. Care este starea actuală a fostului edil al Capitalei: „Asta e viața mea acum, mi-o asum”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

”Azi, de zi sfânta, pentru ca pe taică-meu îl chema Petre, fără să vreau, inevitabil tot auzind asta si văzând scris, m-am gândit la el. Petrică. Pff Ptr tot ce ne-a făcut, bătăile pe care i le aplica lu mama si mie, batjocura mea, faptul că a vândut casa cand a murit mama si ne-a lăsat orfani si minori si fara casa pe mine si fratele meu, el având doar 4 ani atunci si m-am trezit cu el de mana la București la matusa mea etc, muuulte...ptr

toate astea ani de zile l-am urât, detestat pe el, pe tot ce ținea de el, de unde era el, numele lui. Never ever nu am vorbit măcar cu un vreun barbat numit Petre, nu-i puteam pronunța numele de atâta durere si frustrare adunată. Chiar am aflat pe Fb ca am un frate un pic mai mare decât mine din partea lui pe care îl cheamă la fel si am refuzat să comunic cu el, nu l-am văzut niciodată, din aceste cauze care nu țin de el, de fapt.

Oana Lis a făcut anunțul trist: A murit! Dumnezeu să-l ierte!

Ca-n filme... suprize, surprize....Dar odata cu faptul că am făcut terapie, ca m-am maturizat, ca am lucrat cu mine ani de zile, ca acum ca si psiholog văd si traumele din spatele lui care l-au făcut să fie așa etc...Pot spune cu mana pe inima ca e primul an în care simt că l-am iertat definitiv. ”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis este împăcată cu ea și poate spune că și-a iertat, în sfârșit, tatăl care a abuzat-o ani la rând.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis: ”Nu mă mai sunați, e adevărat” Mesajul transmis de Oana Lis cu puțin timp în urmă

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies