O tânără de 18 ani, împușcată în cap dintr-o mașină, în Târgu Mureș. Agresorul nu a fost încă prins

,
O tânără de 18 ani, împușcată în cap dintr-o mașină

O tânără de 18 ani, împușcată în cap dintr-o mașină

O tânără de 18 ani a fost împușcată în cap cu un pistol cu bile metalice, de o persoană aflată într-o mașină. Agresorul nu a fost încă prins.

Incident șocant în Târgu Mureș. O tânără de 18 ani, care mergea după apă la un vecin a fost împușcată în cap cu un pistol cu bile metalice, de o persoană aflată într-o mașină.

Citeste si: Elev de 15 ani, ucis de profesor pentru o greșeală de ortografie. Cum a fost posibil

O tânără de 18 ani, împușcată în cap dintr-o mașină, în Târgu Mureș

Evenimentul s-a petrecut seara într-un cartier mărginaș din Târgu Mureș. Tânăra voia să meargă până la vecini după apă, când pe lângă ea, a trecut o mașină din care cineva a tras asupra ei cu bile metalice. 

O mașină de culoare albă a oprit în dreptul tinerei de 18 ani, iar șoferul a tras cu un pistol în dreptul ei. Aceasta a fost rănită în zona faței și a capului.

Locatarii au ieșit afară când au auzit țipetele femeii și zgomotul de armă și s-au îngrozit.

Martorii spun că locul era întunecat și nu au reușit să vadă mare lucru.

"La data de 25 septembrie a.c., în cursul nopții, polițiștii din Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost rănită cu niște bile metalice.

Polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Târgu Mureș, împreună cu Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la locul indicat, pentru cercetarea la fața locului, constatând că o femeie, care se afla pe o stradă din Târgu Mureș, a fost rănită cu niște bile metalice, propulsate dintr-un dispozitiv neidentificat până în prezent.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bilele metalice în cauză au destinație industrială și nu fac parte din categoria munițiilor letale sau neletale.

De asemenea, la fața locului, s-a deplasat și o ambulanță, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale, aceasta refuzând să fie transportată la spital, pentru efectuarea de investigații suplimentare.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale în consecință", a transmis Poliţia Mureş.

Ce s-a întâmplat cu agresorul

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru ca bărbatul respectiv să fie identificat.

Din primele informații, se pare că din cauza întunericului, femeia nu i-a văzut foarte bine trăsăturile fizice.

Citeste si: Orbit de gelozie, și-a ucis soția în fața copilului de doar patru ani. Alexandru a înjunghiat-o pe Lilia de mai multe ori, cu un cuțit

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este autorul masacrului de la o școală din Rusia - Cel puțin 15 persoane au fost ucise şi 40 rănite, printre care copii

Se strică prietenia? China refuză Rusiei recunoașterea documentelor de asigurare a navelor și a încărcăturii

Cine este autorul masacrului de la o școală din Rusia - Cel puțin 15 persoane au fost ucise şi 40 rănite, printre care copii

Orbit de gelozie, și-a ucis soția în fața copilului de doar patru ani. Alexandru a înjunghiat-o pe Lilia de mai multe ori, cu un cuțit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies