Elev de 15 ani, ucis de profesor pentru o greșeală de ortografie. Cum a fost posibil

,
elev ucis la școală

Elev ucis la școală

Un elev de 15 ani a murit după ce a fost bătut de profesorul său pentru o greșeală de ortografie.

Incidentul șocant a avut loc la o școală din India. Se pare că elevul de 15 ani a murit după ce a fost bătut de profesorul său pentru o greșeală de ortografie și din nefericire copilul a murit.

Citeste si: Cine este autorul masacrului de la o școală din Rusia- Cel puțin 15 persoane au fost ucise şi 40 rănite, printre care copii

Elev de 15 ani, ucis de profesor pentru o greșeală de ortografie

Băiatul a făcut o greșeală de ortografie, iar profesorul s-a enervat și a început să lovească elevul cu un baț. Agresiune a avut loc de față cu ceilalți elevi.

În urma loviturilor, elevul a fost transportat la spital și a fost internat timp de 19 zile, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, iar băiatul a murit în urma traumatismelor.

Rudele băiatului susțin că acesta a fost bătut și din cauza clasei sociale. „La început, nepotul meu a fost bătut cu brutalitate de către profesor și apoi a fost abuzat, deoarece suntem daliți",

este declarația pe care a făcut-o unchiul elevului pentru presa locală.

Oamenii sunt revoltați de toate cele întâmplate și protestează pentru a se face dreptate. Aceștia au incendiat o mașină de poliție și mai multe obiecte de pe drumuri și străzi.

Protestatarii au aruncat și cu pietre în polițiști. Între timp, profesorul este dat în urmărire națională, după ce a fost dat dispărut la scurt timp după incident. 

Cine este autorul masacrului de la o școală din Rusia

Cel puțin 15 persoane au fost ucise şi 40 rănite, printre care copii,  în urma unui atac armat  a avut loc avut loc ieri într-o şcoală din oraşul Izhevsk, capitala regiunii Udmurtia din centrul Rusiei. 

Un bărbat înarmat  a deschis focul într-o școală  din centrul Rusiei, ucigând cel puțin 15 persoane și rănind 40, spun oficialii ruși. Printre victime se numără 11 copii de la școala cu aproximativ 1.000 de elevi din orașul Izhevsk, potrivit  BBC. 

Artiom Kazanţev, bărbatul care a comis atacul armat la o școală din oraşul Ijevsk, din Republicii Udmurtia (centru Rusiei), era înregistrat în evidenţa unui dispensar psihoneurologic, a declarat guvernatorul republicii, Aleksandr Brecealov.

Acesta a adăugat, potrivit publicaţiei Kommersant, că starea răniţilor după atacul armat comis este evaluată ca fiind de la moderată până la severă, în funcţie de fiecare în parte, scrie Meduza, potrivit Rador.

Suspectul purta un hanorac 'negru' pe care era imprimat un simbol nazist şi o cagulă' pe cap, potrivit anchetatorilor, care au stabilit şi identitatea atacatorului: un fost elev al acestei şcoli, Artiom Riazenţev, născut în 1988.

Anchetatorii au dat publicităţii o înregistrare video care arată corpul unui individ lungit la pământ, cu sânge în jurul capului, îmbrăcat într-un hanorac negru cu o svastică roşie imprimată pe haină.

Citeste si: Cine este Bogdan Lazăr, tânărul de doar 25 de ani care a murit în accidentul din Cluj. Bărbatul ar fi avut dosar pentru deținerea de substanțe interzise

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. Aceasta și pilotul ar fi ars de vii

Final de poveste: Huracán Sterrato va fi ultimul 'supercar' Lamborghini cu propulsie exclusiv pe benzină

Cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. Aceasta și pilotul ar fi ars de vii

Cine a fost la manşa avionului de agrement care s-a prăbușit la Giurgiu. Detalii cutremurătoare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies