Cine a fost la manşa avionului de agrement care s-a prăbușit la Giurgiu. Detalii cutremurătoare

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 aug 2022, 10:12

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit

Sursa: ISU Giurgiu

În urma tragediei care a avut loc sâmbătă în Giurgiu, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la scurt timp după decolare, două persoane au murit carbonizate.

Tragedie fără precedent în Giurgiu, un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, sâmbătă, în  localitatea Letca Nouă din Giurgiu. În urma incidentului, două persoane au fost găsite carbonizate.

Cine sunt victimele accidentului aviatic

În avion, alături de pilot, era o tânără de 28 de ani. Bărbatul era instructor de zbor, dar încă nu se știe dacă fata participa la un curs de aviație. 

Puțin după ora 12, un incendiu puternic a izbucnit în pădurea de lângă Letca Nouă în județul Giurgiu. Un fum gros s-a înălțat rapid în aer și i-a alarmat pe localnicii care au sunat la 112, potrivit stirileprotv.ro

Citeste si: Avion Tarom cu aproape 200 de pasageri la bord s-a întors de urgență pe Aeroportul Otopeni- Care a fost motivul

Martor: ”Am văzut fum, am trecut pe aici și nu mi-am dat seama, nu mi-am dat seama că este un avion. Fumul s-a văzut că eu am recoltat la floare acolo și am stat și am văzut, ce e cu fumul ăla și am venit încoace”.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Se pare că la manșa avionului de mici dimensiuni, cu două locuri, se afla pilotul și instructorul de zbor Valentin Anghel. Acesta deținea o școală de aviație în comuna Letca Nouă și organiza frecvent zboruri de agrement și cursuri de instruire. Autoritățile locale susțin că alături de el, în avion, se afla o tânără de 28 ani. 

Negru Marian, primar – Letca Nouă: ”Din păcate, două persoane decedate, un bărbat în vârstă de 54 de ani și o fată de 28 de ani.

Au survolat zona comunei noastre și acum, o oră și ceva au aterizat aici, în pădure”.

Tragedia a avut loc la sută de metri, în Pădurea Letca Nouă. La fața locului, au venit mai multe echipaje, de la poliţie, pompieri.

Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc. Nu există supraviețuitori - Video

Martor: ”Două fete avea de făcut. A venit cu una s-a întors cu cealaltă și la urmă la o jumătate de oră a ieșit fum de aici, cu două fete. Ei făceau ceva al lor. Pe prima a plimbat-o, cu a doua s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Da, l-am văzut în zbor, zilnic pilota, dacă erau avioanele lui”.

Avionul a decolat de pe Aerodromul din Letca Nouă și s-a prăbușit la mică distanță, spre Letca Veche. 

Citeste si: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Giurgiu. Două persoane carbonizate au fost găsite la fața locului

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies