O tânără care a apelat la un medic estetician din București a fost mutilată pe 2.000 de euro! Medicul nu avea parafă

,
operatii

O tânără care a apelat la un medic estetician din București a fost mutilată pe 2.000 de euro! Medicul nu avea parafă

[Sursa foto: PixaBay]

O femeie care a apelat la un medic estetician din București a fost mutilată. Tânăra a plătit nu mai puțin de 2.000 de euro pentru o definire a pomeților și pentru ridicarea sprâncenelor, dar s-a ales cu găuri în față.


In articol:

Femeia a venit special la Bucureşti pentru a-şi remodela pomeţii şi sprâncenele.  „Mi-au făcut programare pentru data de 2 aprilie, când mi-au spus că atunci vine un doctor din Turcia care este trainer internaţional, un doctor foarte bun şi o să-mi pună acele fire”, a povestit femeia. 

O femeie a fost mutilată de un medic estetician fără parafă, pentru suma de 2.000 de euro

operatii

O femeie a fost mutilată de un medic estetician fără parafă, pentru suma de 2.000 de euro

[Sursa foto: PixaBay]

După operațiile estetice, femeia a fost la farmacie cu reţeta primită de la clinică pentru a cumpăra medicamentele prescrise. Reţeta a fost refuzată, pentru că nu exista parafa medicului.  „Atunci am sunat la clinică şi managerul clinicii mi-a zis: Da, dar domnul doctor nu are parafă aici, în România. De asta nu ţi-a pus, nu că a uitat”.

Tânăra a primit parafa altui medic pentru a putea cumpăra antibioticele de care avea nevoie. Cu toate astea, femeia a început să se simtă rău, iar operațiile nu au fost așa cum s-ar fi așteptat.

Citeste si: Avertismentul Biancăi Drăgușanu pentru tinerele care vor să își injecteze acid în buze. Ce le-a sfătuit diva inainte sa se apuce sa isi facă intervenții

„Pliurile acestea de la sprânceană şi aici, în obraz. Şi faptul că am o durere de cap încontinuu de când am făcut intervenţia”, a mai povestit tânăra.

Cabinetele medicului estetician au fost închise de urgență

Cabinetele de la clinica din Bucureşti au fost închise de urgență după ce femeia s-a plâns de rezultate pe rețelele sociale. Acum, reprezentanţii clinicii nu recunosc că medicul turc ar fi făcut acele intervenții. Întrebați dacă „domnul doctor Zafer Atakan mai lucrează”  acolo, aceștia au răspuns că „nu, nici nu a lucrat”. Medicul estetician fi avut doar cursuri, nu și operații.

Citeste si: Noi imagini cu Bianca Drăgușanu după ce a renunțat la acidul din buze: "Îmi dispare în fiecare zi. Nu imi vine să cred cum arăt"

Tânăra mutilată a vorbit deja cu un avocat despre întâmplarea ei. „Suspiciunea este că nici medic la el în ţară nu este”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul femeii. „Vorbim poate şi de vătămare corporală pentru că nu ne oprim aici, va trebui să scoatem şi un certificat medico-legal. Vorbim şi de nişte despăgubiri de natură materială”, a mai precizat acesta.

Avocatul are de gând să facă o plângere şi pentru înșelăciune, având în vedere că, pentru aceste operații estetice, femeia a plătit suma de 2.000 de euro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Cantopexia, operația la care a apelat recent Bianca Drăgușanu pentru a avea „ochi de pisică”! Cât de mult costă această intervenție

Daniel Morar, fost judecător CCR, a luat la bani mărunți Legile securităţii naţionale: Serviciile secrete nu pot avea iniţiativă legislativă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Bănică are o siluetă de invidiat la 43 de ani! Ce face vedeta în fiecare zi pentru a se păstra în formă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies