Noi imagini cu Bianca Drăgușanu după ce a renunțat la acidul din buze: "Îmi dispare în fiecare zi. Nu imi vine să cred cum arăt"

Author: Alice Popescu

Bianca Dragusanu si-a scos acidul din buze

Bianca Dragusanu si-a facut o interventie la nivelul buzelor care a uimit pe toata lumea.

Extravaganta vedeta a renuntat la acidul din buze printr-o interventie facuta la Cluj la un renumit medic de care Bianca este de nedespartit.

In urma cu cateva zile, vedeta a luat prin surprindere intreaga suflare din showbiz cu aparitia ei, insa cu cat trec zilele, cu atat Bianca devine, parca alta persoana datorita schimbarii radicale de la nivelul fetei. Criticata de multi ca a exagerat cu operatiile estetice, insa mai ales cu acidul din buze pe care si-l baga repetat an de an, Bianca Dragusanu a surprins pe toata lumea cand a luat decizia sa renunte la el.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze. Cum arată acum blonda: "Nici eu nu mă așteptam!"

Bianca Dragusanu, schimbare spectaculoasa de look dupa ce si-a scos acidul din buze

"Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu.

Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum.”

"Nici eu nu ma asteptam, dar ce sa vedeti?! Mi-a topit acidul din buze! Singurul regret este ca nu am facut aceasta procedura mai devreme.

Deja arata extraordinar. Tot la dna dr, la mi-am facut si renumita procedura, cat eyes”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram.

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată! Blondina plănuiește să reia legătura cu fosta ei prietenă: ”Să mă pună nașă la copil”

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri uluitoare în platoul Teo Show! Ce sume fabuloase cheltuie pe vacanțele de lux din Dubai!

Ce interventii ma vrea sa isi faca Bianca Dragusanu

Pe lângă faptul că a declarat că operația de cantopexie este cea mai ușoară intervenție la care a apelat, Bianca Drăgușanu a mărturisit că ar vrea, curând, să-și schimbe implanturile mamare, pentru a fi complet mulțumită cu modul în care arată. 

Multe vedete apelează la această operație estetică din cauza vârstei dar și dorința de a obține o privire europeană sau asiatică. Este de reținut că, înainte de cantopexie, pacientul trebuie să fie consultat de un oftalmolog.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies