O nouă lovitură pentru Bianca. Ce spune Roxana despre cuplul ei cu Livian!

Roxana Buzoiu, fosta concurentă de la "Puterea dragostei", nu crede în relația Biancăi cu Livian.

”Domnule Nelson, eu vă respect pe dumneavoastră, dar trebuie să aveți grijă de fiul dumneavoastră. Și vă zic de ce… Nu știu ce încearcă să facă Bianca aici, eu văd că și lui îi place de ea, dar e rupt ceva la mijloc. Eu, oricum, nu cred în ei”, a declarat Roxana Buzoiu la Wowbiz live.

”Pe el îl văd liniștit, mai calculat… Afară, oricum, nu o să mai fie amândoi. Ei, în emisiune, probabil vor fi, dar… părerea mea este că afară nu o să reziste, nu vor fi împreună. Ce a zis Nelson (Mondialul, n. red.)? Patru au zburat, ea o să fie a cincea. El a despărțit patru iubite de fiul său, până la urmă, ea va fi a cincea. O să vedeță dacă nu e așa… Dacă se supără tatăl lui, o să se despartă ei doi…”, a mai spus Roxana Buzoiu.

”Eu nu am nimic cu ei, sper să le fie bine, să se iubească până la adânci bătrânețui, vin și nașă (la nuntă, n. red.), dar eu zic că nu o reziste afară din cauza factorilor externi”, a mai susținut Roxana.

Nelson Mondialu îl vrea despărțit pe Livian de Bianca

Nelson Mondialu se pare că îl vrea despărțit pe Livian de Bianca. După ce a atacat-o pe Bianca și înainte, mesajul de această dată este și mai dur.

"Ați văzut cum îl comandă Bianca pe Lobo? La mine s-a oprit ceasul la ora 6. I-a zis că chelește. Liana e cu mine de 25 de ani și n-a zis de mine că m-am îngrășat, am chelit.

Lăsați, că rezolv eu situația, nu vă îngrijiți, stați liniștiți. Dacă n-oi fi eu capabil... am rezolvat eu situații mult mai grele. Liano, ai auzit că a zis (n.r.- Bianca) că a albit Lobo?

Dacă au refuzat-o toți și-a luat-o Lobo, s-o poarte în spate, s-o ducă", a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

Citeste si: Andra Voloș, fără sutien! Imaginea incendiară care a apărut cu iubita lui Mocanu

Citeste si: Ce MESAJ i-a scris Simina lui Hamude de ziua lui! Zanoaga o sa fie GELOS!

Citeste si: Bogdan Mocanu a aparut plin de VANATAI pe fata! Ce a patit concurentul

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate