O noua concurenta isi face aparitia in casa Puterea dragostei! Aflati LUNI, cine este seducatoarea blondina, intr-o editie incediara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 sep 2021, 16:32
Foto(5)

Surpriza uriasa pentru baietii din casa Puterea dragostei! O noua concurenta va intra in emisiune in editia de luni a emisiunii.

In Gala de duminica a emisiunii Puterea dragostei, care a fost una plina de surprize dar si de momente tensionate, Cristina Mihaela a anuntat eliminarea Elenei, cea care intrase recent in casa iubirii.

Tanara si-a exprimat regretul urias pentru faptul ca nu a reusit sa isi gaseasca perechea, insa a plecat cu speranta ca se va mai putea intoarce la un moment dat.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Puterea dragostei" este parte din programul TV al televiziunii Kanal D. Fanii emisiunii care isi doresc sa nu piarda nicio editie, pot urmari si in mediul online.

Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Editia de luni a emisiunii Puterea dragostei se anunta una destul de tensionata. Astfel o noua saptamana va debuta in aceeasi atmosfera ostila creata de unii dintre concurenti, care se afla de ceva vreme in conflict cu Radu, cel care incearca mereu sa se impuna in fata tuturor.

O noua concurenta va intra in casa Puterea dragostei. Pe cine a pus ochii?

In Gala de duminica, Radu a fost desemnat de public din nou liderul suprem al casei Puterea dragostei, ceea ce i-a dat din nou o mare incredere in fortele sale si l-a determinat sa adopte o atitudine radicala.

Citeste si: Emotii si lacrimi in GALA Puterea dragostei! EA a fost eliminata din casa iubirii! Cine sunt ce doi Favoriti ai saptamanii!

Pe de alta parte insa concurentii vor avea parte de o mare surpriza, atunci cand in casa lor isi va face aparitia o noua fata, care va reusi sa faca furori inca de la primii pasi, datorita aspectului ei fizic si a tinutei sale.

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!

Ramane insa de vazut pentru care dintre baieti a intrat si de cine isi doreste sa se apropie din ce in ce mai mult blondina! Aflati ce reactii se vor starni in casa fetelor, luni, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Publicul a hotarat cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti de la Puterea dragostei in aceasta saptamana!

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies