O noua concurenta a intrat in casa dragostei. Ce baiat a pus ochii pe Ramona si pentru cine a venit ea la Puterea dragostei

Author: L.S.
Actualizat: 16 mar 2020, 17:44

Ramona, cea mai noua concurenta Puterea dragostei vine din Germania si recunoaste ca a vorbit cu un fost concurent. Cine e Ramona?

Este luni si o noua concurenta a pasit in casa dragostei. Fetele sperau sa o vada pe Mariana revenind, insa noua venita este Ramona.

Baietii si-au aratat imediat interesul pentru noua venita la Puterea dragostei, insa unul dintre concurenti a ramas suspect de aproape de ea.

Cine este Ramona si pentru cine a venit la Puterea dragostei?

" Eu vin din Bucuresti, dar traiesc de mult in Germania, am un copil de 7 ani, am 25 de ani. Am vrut sa fiu o mama tanara. Am vorbit cu fostul concurent, Cata, iar aici am venit pentru cineva, dar nu vreau sa spun pentru cine.", a spus Ramona.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat

Citeste si: Ce face Denisa, iubita lui Iancu Sterp, de cand el a plecat la "Survivor Romania"! Iata cum a fost surprinsa tanara! Unde se afla acum!

Simina, mesaj subtil pentru Jador „Îți vei da seama că ai greșit mult în privința mea” Cum va reacționa artistul

Citeste si: Roxana s-a intors la Puterea dragostei si face dezvaluiri scandaloase: "Tu erai mort, lesinat dupa mine!"

Citeste si: Ligi si Turcu formeaza un nou cuplu? Ce mesaj i-a lasat aceasta pe o retea de socializare: ''Principalul motiv pentru care...''