O nouă bătaie la Puterea dragostei! Urmărește o gală incendiară sâmbătă, 2 ianuarie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D!

,
Bătaie la Puterea dragostei
O nouă bătaie la Puterea dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

În gala incendiară de sâmbătă, 2 ianuarie 2020, asistăm la o nouă bătaie la Puterea dragostei!

În bătaie sunt implicate "războinica" Alexandra Cărare și Maria.

Alexandra Cărare a fost implicată, de când a început sezonul 3 de la Puterea dragostei, în numeroase conflicte, atât cu fete, cât și cu băieți. A sărit să o bată în două rânduri pe Aya, cu care are o rivalitate binecunoscută.

Alexandra Cărare
Alexandra Cărare nu se dă în lături de la bătaie când e nervoasă![Sursa foto: captura video Kanal D]

După rivalitatea cu Aya, se pare că Alexandra rivalizează acum și cu Maria.

Dintre băieți, Alexandra a fost implicată în conflicte cu Nicos, cu care a avut și o scurtă relație în casă, Akebono, Cristian Comănici sau Cristian Marinescu. Cu cel din urmă Alexandra a avut scandaluri monstru, în ciuda faptului că fuseseră prieteni la un moment dat.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de vineri, 1 ianuarie- A doua parte- VIDEO. Mariana primeste un cadou de la un admirator misterios!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de vineri, 1 ianuarie - A doua parte- VIDEO. Mariana primeste un cadou de la un admirator misterios!

Florin Călinescu: 'Aş introduce votul obligatoriu. Pare că PSD va fi din nou salvarea naţiei, nefăcând nimic, neproducând nimic, doar stând'

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de vineri, 1 ianuarie-Prima parte- VIDEO. Alexandra și Marinescu, conflict cu scântei!

Maria o pune la zid pe Alexandra: "Te fac praf!" Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” vineri, 1 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies