O maramureseanca a devenit VEDETA pe internet. Canta de zor, iar nepotii ii posteaza videoclipurile pe retelele de socializare

Maramuresenii sunt oameni harnici, muncesc din zori si pana in seara, iar cantecul le este alaturi.

Cel mai bine o stie tanti Ileana, o gospodina, care isi canta pur si simplu viata de zi cu zi. De cand se stie, cantecul i-a fost alaturi, si la munca si la joc. Mai mult decat atat, a si compus aproape 20 de piese: „La 22 de ani mi-am facut 18 cantece de muzica populara. Le-am scris din viata mea si am vrut sa dau la Floarea din Gradina, dar au trebuit si bani si sa fie de acord si parintii si barbatul.

Tanti Ileana nu a reusit sa-si duca visul la indeplinire , cu toate ca avea calitatile necesare unui artist, femeia a ramas doar o gospodina ca oricare alta: „Nu m-au lasat nici la scoala, nici la dansuri, nici sa cant. Si eu, de ciuda, m-am maritat la 16 ani, am crezut ca barbatul ma va lasa”.

Dupa ce s-a casatorit, pentru tanti Ileana altele au fost prioritatile, insa nicio clipa nu s-a lasat de cantat. Timpul a trecut si tanti Ileana a ajuns la varsta de 60 de ani, dar si acum se mai roaga si spera ca visul ei, de a canta pe o scena sa se implineasca.

De visul femeii au aflat si nepotii ei care i-au facut un videoclip si l-au postat pe internet. Cand a vazut ca piesa este vizualizata pe internet, tanti Ileana a prins curaj. De altfel, si vecinii o sustin pe femeie, mai ales ca o asculta cum canta prin gradina.

##VIDEO119937##

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate