O fostă concurentă de la Puterea Dragostei vrea să se întoarcă în casă pentru Cristian Comănici: „Mi se face pielea de găină numai când mă gândesc!”

,
cristian comanici si andreea puterea dragostei
Cristian Comănici și o fostă concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Cristian Comănici a revenit în casa Puterea Dragostei cu gândul de a o cuceri pe Mariana, dar se pare că o fostă concurentă este interesată de el. Despre cine este vorba?


In articol:

Cristian Comănici, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 3, s-a întors în competiție după o perioadă în care a fost nevoit să petreacă mai mult timp în țară pentru a-și rezolva anumite probleme. Ce planuri are acum concurentul?

Ce fostă concurentă de la Puterea Dragostei este interesată de Cristian Comănici?

După ce a revenit în casa Puterea Dragostei, Cristian Comănici a dezvăluit că, de această dată, este hotărât să facă tot ce ține de el pentru a o cuceri pe Mariana. Cu toate acestea, concurenta de la Puterea Dragostei pare interesată mai mult să îl cunoască pe Rareș, mărturisind că, în prezent, acesta este prima ei opțiune. 

Dacă Mariana îl ține în continuare la distanță pe Cristian Comănici, o fostă concurentă din sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei a dezvăluit că ar intra din nou în competiție pentru Cristian. Este vorba despre Andreea. Aceasta a fost întrebată de prietenii de pe instagram dacă are în plan să intre în casa Puterea Dragostei, iar răspunsul ei i-a șocat pe mulți.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 9 noiembrie - A doua parte - VIDEO. Cristian Comănici, revenire spectaculoasă în casă! Scandal de la reintrare

„Doar pentru Cristian Comănici (n.r s-ar întoarce în casa Puterea Dragostei). De când am ieșit din casa Puterea Dragostei am descoperit atât de multe lucruri interesante despre el, încât mi se face pielea de găină numai când mă gândesc.”, a scris Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe instagram.

mesaj andreea puterea dragostei
Răspunsul dat de Andreea atunci când a fost întrebată dacă s-ar întoarce la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Andreea a decis să părăsească emisiunea după ce a fost implicată în mai multe conflicte, mărturisind că nu mai suportă tensiunile din casă. Aceasta forma un cuplu cu Marinescu în momentul în care a plecat acasă, motiv pentru care dorința ei de a se întoarce în casă pentru Cristian Comănici stârnește suspiciuni. Nu este clar dacă Andreea vrea să îl cucerească pe Cristian Comănici și să formeze un cuplu cu el sau doar vrea să dezvăluie noi informații despre el.

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra de la Puterea Dragostei își îndeamnă urmăritorii să îl voteze pe Cristian Comănici: "Îmi doresc foarte mult să se întoarcă în casă pentru că..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce urare i-a făcut Mariana lui Cristian Comănici de ziua lui? Are sau nu sentimente pentru el?

VIDEO Cătălin Predoiu are încredere în Victor Ponta: 'Exceptând PSD-ul, nu identific un partid în Parlament care să aibă gânduri rele pentru justiţie'

Horoscop vineri, 27 noiembrie. Nativii din Balanță sunt pregătiți pentru o decizie legată de bani, iar Racii vor fi luați pe sus în dragoste. Ce spun astrele despre tine

George și Cristian Comănici, la un pas de bătaie în casa Puterea Dragostei. Ce a declanșat conflictul dintre cei doi concurenți?

Ce crede Mary despre Cristian Comănici? A spus totul despre fratele Biancăi: "Mi se pare foarte..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies