Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 10 noiembrie - Prima parte - VIDEO. Mariana, anunț șoc pentru Cristian Comănici

,
Rares, Mariana si Cristian Comanici
Mariana il considera pe Rares prima ei optiune, spre dezamagirea lui Cristian Comanici[Sursa foto: Captură KANAL D]

Emisiunea de marți, 10 noiembrie, de la Puterea dragostei se anunță incendiară. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Mariana îl șochează pe Cristian Comănici, cu un anunț pe care îl face: "În momentul de față eu îl cunosc pe Rareș"!

Cristian Comănici a revenit în casa dragostei cu un gând clar: vrea să formeze, în sfârșit, un cuplu cu Mariana, cea de care e îndrăgostit.

Fratele Biancăi a intrat ieri în casă cu un buchet foarte frumos de flori pentru Mariana, un buchet care nu a fost, însă, de trandafiri.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Nu ți-am luat trandafiri fiindcă vreau ca eu să fiu trandafirul tău", i-a spus Cristian Comănici Marianei.

El a dansat cu Mariana, având dreptul de a-și alege o concurentă pentru dans la reintrarea în casă, iar Mariana a părut deschisă să formeze un cuplu cu el.

Astăzi, însă, Mariana are o cu totul altă atitudine și îi spune clar lui Cristian Comănici că, pentru ea, Rareș este prima opțiune în momentul de față.

În replică, fratele Biancăi Comănici îi spune că vrea să știe clar dacă are vreo șansă să formeze un cuplu cu ea, fiindcă nu vrea nici el să își piardă timpul.

Tensiuni în cuplul Alex Moroșanu-Andrada

Cuplul format din Andrada și Alex Moroșanu trece și el prin momente grele.

Prezentatoarea show-ului Puterea dragostei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu, îl întreabă pe Alex Moroșanu dacă va părăsi casa odată cu Andrada în cazul în care ea este eliminată, iar el infirmă acest lucru.

Alex Moroșanu
Alex Moroșanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alex Moroșanu nu va pleca acasă cu Andrada în cazul în care ea va fi votată să părăsească sezonul 3 de la Puterea dragostei.

Puteți urmări prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de azi și online, live pe Kanal D. Pentru a face acest lucru trebuie doar să accesați, de la ora 11:00,  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau de pe telefonul mobil. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 9 noiembrie - A doua parte - VIDEO. Cristian Comănici, revenire spectaculoasă în casă! Scandal de la reintrare

OMV Petrom speculează creșterea prețului la combustibil și pune presiune pe guvernanți: 'Este cru­cială clarificarea legii offshore anul acesta'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Bianca Comănici, anunț la 4 dimineața: „Vreau să îmi urați succes, multă putere...”

Iubita lui Livian, atac dur la adresa Biancăi Comănici! Incredibil cum a IRONIZAT-O pe Instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies