Motivul pentru care Alexandra de la Puterea Dragostei își îndeamnă urmăritorii să îl voteze pe Cristian Comănici: "Îmi doresc foarte mult să se întoarcă în casă pentru că..."

,
Cristian Comănici și Alexandra de la Puterea Dragostei
Cristian Comănici și Alexandra de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Deși Alexandra și Cristian Comănici au avut multe discuții în contradictoriu la Puterea Dragostei, concurenta a dezvăluit că își dorește ca acesta să intre din nou în competiție. Care este motivul?


In articol:

Cristian Comănici a plecat de la Puterea Dragostei, dar nu pentru că ar fi fost votat de ceilalți concurenți, ci pentru că și-a dorit să se întoarcă în țară pentru a-și rezolva anumite probleme. Astfel, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, i-a permis acestuia să facă schimb de locuri cu Andreea, concurenta care trebuia să fie eliminată inițial.

Alexandra de la Puterea Dragostei, mesaj pentru prietenii de pe instagram

Deși nu au avut tocmai cea mai bună relație în cadrul competiției Puterea Dragostei, Alexandra și-a îndemnat urmăritorii de pe instagram să îl voteze pe Cristian Comănici pentru ca acesta să se întoarcă în emisiune. Alexandra a dezvăluit că ea și Cristian Comănici au făcut un pariu pe care, în cele din urmă, fostul concurent de la Puterea Dragostei l-a pierdut. Alexandra a spus că vrea să își recupereze banii, motiv pentru care și-a rugat prietenii de pe instagram să îl voteze pe Cristian Comănici pentru a se întoarce în competiție.

"Bună, dragilor. Am o rugăminte la voi. Îmi doresc foarte mult ca Cristian Comănici să se întoarcă în casă din cauza faptului că a pierdut un pariu cu mine și trebuie să îmi dea banii, așa că vă rog din sufletul meu să îl votați să se reîntoarcă. Cristiane ai plecat fără să îmi dai banii. Vezi? Fac eu cum fac și tot o să te întorc înapoi. Vă mulțumesc și vă doresc o zi superbă!", le-a spus Alexandra celor ce o urmăresc pe instagram.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de miercuri, 28 octombrie - Prima parte - VIDEO. Alexandra, la un pas de a sari sa o loveasca pe Andreea!

Rămâne de văzut dacă cei ce o urmăresc pe Alexandra pe instagram vor ține cont de rugămintea ei și dacă îl vor vota pe Cristian Comănici, astfel încât acesta să aibă posibilitatea de a se întoarce în casa Puterea Dragostei. Gestul Alexandrei a fost apreciat de Cristian Comănici, acesta postând mesajul pe contul lui de instagram. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 octombrie - Partea a doua VIDEO. Alexandra rupe prietenia cu Marinescu!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce urare i-a făcut Mariana lui Cristian Comănici de ziua lui? Are sau nu sentimente pentru el?

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat contra Covid! Replică din Terminator 2: 'Vino cu mine, dacă vrei să trăieşti!' - VIDEO

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Alexandra și Cristian Comănici, discuție aprinsă: "Ești mai inteligentă decât mine?" Și-au spus cuvinte grele! Urmărește o ediție incendiară "Puterea...

Ce crede Mary despre Cristian Comănici? A spus totul despre fratele Biancăi: "Mi se pare foarte..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies