O firma din Falticeni revolutioneaza transportul de colete in Anglia

Transportul este un domeniu in continua crestere in Romania ce a capatat amploare inca din perioada de dupa Revolutie.

Deschiderea granitelor tarii spre vestul Europei a facut ca o parte din populatia Romaniei sa paraseasca tara pentru a cauta un trai mai bun sau pentru a-si indeplini visele in alta tara.

Acesta esti si motivul pentru aparitia firmelor de transport care au facilitat deplasarea persoanelor in alte tari sau transportul de colete pe rutele internationale. O astfel de firma, ce e drept mai nou aparuta, este si MokaTrans. Avand sediul principal in Falticeni, judetul Suceava, a avut parte de o dezvoltare foarte rapida datorata seriozitatii si profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul anilor.

Inceputurile firmei de transport MokaTrans

In 2014 avea sa se infiinteze firma MokaTrans, din dorinta pura de a solutiona o cerere pe care romanii din Anglia o aveau. Lipsa unor firme dedicate transportului de colete in Anglia a facut ca MokaTrans sa capete o apreciere rapida din partea clientilor si sa se extinda in scurt timp pentru a acoperi toate zonele din Romania si din Anglia. Dupa aproximativ doi ani de transport colete a avut loc extinderea serviciilor la cel de transport persoane Romania - Anglia si transport auto pe ruta Anglia - Romania. Acest lucru a fost o alegere inspirata din partea conducerii MokaTrans deoarece romanii din Anglia aveau nevoie de o firma specializata care sa le usureze calea de acces spre casa.

Citeste si: Descoperirea care schimbă totul despre COVID! Au făcut o greșeală imensă. Totul era fals - capital.ro

Asadar, dupa aproape 5 ani de activitate MokaTrans se bucura de un succes la scara larga pentru serviciile sale de transport. In continuare va vom prezenta si motivele pentru care aceasta firma de transport a ajuns sa fie una dintre cele mai cunoscute si apreciate  din Romania.

Serviciile MokaTrans – seriozitate si profesionalism

1. Transport colete Romania – Anglia: unul dintre cele mai eficiente servicii de coletarie din Romania, MokaTrans iese in evidenta prin cursele regulate pe care le efectueaza, promptitudinea transportului si unele beneficii pe care le ofera la cele mai mici preturi, precum: livrarea coletelor door-to-door si preluarea de la usa clientului. Acest astept este foarte important, deoarece scuteste fiecare client de cheltuieli extra sau de timp pierdut pentru a transporta coletul pana la sediul firmei. Preturile pentru transportul coletelor pot fi calculate online folosind acest calculator de preturi si vei beneficia de garantia ca pretul va fi unul corect, indiferent de situatie.

2. Transport persoane Romania – Anglia: desi este un serviciu relativ nou pe care MokaTrans il pune la dispozitie, cei aproape 3 ani de experienta si-au pus amprenta deoarece tot mai multi clienti aleg acest serviciu. Flota de microbuze si autocare de care dispune MokaTrans este de ultima generatie, beneficiind de toate dotarile necesare pentru a face placut drumul spre Anglia sau spre Romania. Soferii cu experienta denota faptul ca aceasta firma doreste sa ofere cele mai bune servicii pentru clientii sai si punctualitatea este un punct forte. Acest serviciu are loc la un interval saptamanal si printre beneficii se numara: transport door-to-door, bagaj gratuit de pana la 40 Kg, rezervari telefonice, discount-uri pentru grupuri si multe altele.

3. Transport masini Romania – Anglia: acest serviciu este foarte apreciat in ultimul timp, desi legislatia din Romania se opune inscrierii in circulatie a autoturismelor cu volan pe dreapta. Printre numerosii clienti, cei mai multi sunt service-uri auto sau dezmembrari auto, care achizitioneaza masini din Anglia la preturi foarte mici si le folosesc pentru piese in Romania. MokaTrans dispune de platforme omologate si autorizate pentru transportul vehiculelor si acestea sunt dotate cu masuri de siguranta pentru ca autoturismul tau sa ajunga in siguranta la destinatie. 

Aceasta a fost povestea unei firme de transport exemplare, care are ca si scop principal multumirea cator mai multi romani din tarile vestice. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta companie, te invitam sa accesezi site-ul: https://www.mokatrans.ro/ si sa apelezi la numarul de telefon pus la dispozitie.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies