O fiica pierduta isi regaseste familia VIDEO

Florin Sirbu este un barbat in toata firea. Are propria familie si este foarte multumit de viata pe care o duce. Insa ceva in suflet nu ii da pace. Stie ca are o sora mai mare pe care nu a cunoscut-o niciodata.

Cand era foarte mic, parintii lui s-au despartit. El si un alt frate au ramas in grija mamei, in timp ce sora lor, prima nascuta, a fost luata de tatal lor.

Florin si fratele lui au crescut cu mama, iar de tatal si de sora lor nu au mai stiut nimic. Acum la batranete, mama lui nu mai poate purta in suflet povara despartirii. Florin nu a putut sa o mai vada suferind si a apelat la sprijinul emisiunii "Gaseste-mi familia" ca sa o gaseasca pe sora lui si fiica cea pierduta a mamei.

Valerica Mariana Hariton are 34 de ani, nu si-a cunoscut mama, nici fratii. A fost crescuta de bunicii din partea tatalui pe care ii considera parintii ei. Tanara spune ca a avut o copilarie fericita. Imaginea mamei a fost inlocuita cu succes de bunica ei. Desi a crescut alaturi de bunicii din partea tatalui, Valerica a declarat ca nu are o relatie buna cu acesta din pricina mamei vitrege.

Valerica nu stie daca mama naturala va putea insemna pentru ea ceea ce inseamna bunica paterna. Vrea in schimb sa isi cunoasca fratii, tanara recunoscand ca le-a simtit lipsa.

Reintalnirea a fost emotionanta pentru cei trei. Fericita ca si-a regasit fiica pierduta, mama a declarat ca isi simte sufletul usurat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate