O familie s-a baricadat in masina in semn de protest! Afla de ce si-au tinut toata noaptea copii in masina VIDEO

O familie s-a baricadat in masina in semn de protest! Afla de ce si-au tinut toata noaptea copii in masina VIDEO

Ca au parcat neregulamentar, e una. Dar ca masina le-a fost ridicata si dusa la centru cu tot cu cei patru membri ai familiei inauntru este cu totul altceva!

 Ei sunt Calin si Roxana. Impreuna cu cei doi copii si-au petrecut noaptea in masina, prizonieri de voie, in semn de protest! Cum au ajuns aici, totusi, cei patru din masina!?

In semn de protest, cei patru membri ai familiei s-au inchis in vehicul. Sustin sus si tare ca masina le-a fost ridicata... pe nedrept. Dupa o noapte de chin, omul vrea, totusi, sa plateasca dar n-are cu ce!

Abia in zori, masina a putut fi coborita de pe platforma. Directorul Regiei a aflat de la reporterul Kanal D ca familia a coborit din masina si ca formalitatile pot sa-si urmeze cursul.

Fara probleme majore, dar plictisiti la culme, micutii abia asteapta si ei sa ajunga acasa! Numai ca tevatura nu s-a terminat.

La fata locului au ajuns si reprezentanti ai Protectiei Copilului. Viata micutilor, spun ei, ar fi fost pusa in pericol, in timpul transportului. Ramine insa o singura intrebare: Cine raspunde de cele intamplate!?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate