O familie de refugiați din Ucraina, mărturisiri halucinante din infernul dezlănțuit de armata rusă! "Acolo, situația e oribilă"

,

O familie destrămată de război! Două surori, mama acestora și bunica lor s-au refugiat în România de câteva zile de când infernul s-a dezlănțuit în Ucrain.

De nouă zile Ucraina este atacată cu bombardamente crunte de armata rusă, care acționează cu înverșunare pentru a-și atinge scopul. Însă tot de nouă zile soldații și civilii ucraineni încearcă să ține piept cu îndârjire inamicilor ruși și își apară patria cu prețul vieții.

O familie de refugiați din Ucraina, mărturisiri halucinante din infernul dezlănțuit de armata rusă! "Acolo, situația e oribilă"

De când a izbucnit groznicul război în Ucraina, mii de refugiați, femei, copii și bătrâni au trecut granița în țară noastră, pentru a se salva din calea bombardamentelor, lasandu-si in urma cu durere in suflet, persoane dragi, dar si agoniseala de-o viata. 

În ediția de astăzi a emisiunii Teo Show, au pășit în platou patru femei din Ucraina, o mama cu fiicele sale și bunica lor, pentru a se salva. Însă au ajuns în România apăsate de tristețe și de îngrijorare, deoarece și-au lăsat stâlpul familiei, tatăl celor două fete, în Ucraina pentru a lupta împotriva dușmanilor ruși, dar și-au lăsat în urmă în Odessa și agoniseala de o viață, precum și rude și prieteni.

Cele patru femei au făcut mărturisiri cutremurătoare despre situația dezatruoasa din Ucraina de când a fost declanșat războiul. Una dintre tinere a declarat cu ochii în lacrimi că au găsit puterea de a-și sabatori tatăl în plin război, chiar înainte că ele să părăsească Ucraina, deși nu a fost o atmosfera de sărbătoare, însă nu au putut să nu marcheze aniversarea părintelui lor.

Pe de altă parte, mama fetelor a mărturisit că își simte inima franța în două, pentru că și-a lăsat soțul în pericol de moarte.

refugiati din ucraina

Mama fetelor din Ucraina, sfasiata de durere

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Inima mi se rupă în două, eu nu am vrut nici să plec dar nici să rămân nu puteam! Copiii mei aveau nevoie să fie salvați! Iar soțul meu trebuia să rămână acasă și să-și salveze patria! N-am avut de ales! Inima a rămas acasă cu soțul meu, iar eu sunt aici la voi în platou! Aș dori că toată lumea să afle și în România și peste tot că la noi este un război în tot sensul cuvântului! Unde mor foarte mulți oameni și nu numai militari, ci și civili, oameni obișnuiți, copii, foarte mulți copii!", a spus mama fetelor din Ucraina.

Citeste si: Surpriză pentru o fetiță din Ucraina care a împlinit 7 ani în tabăra pentru refugiați din vama Siret. Arina a fost întâmpinată cu baloane, tort și cadouri VIDEO

refugiati din ucraina

Bunica sufera cumplit ca si-a lasat in urma pe cei dragi 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mama fetelor a povestit că deocamdată reușesc să mai țînă legătură cu soțul ei care se află în Odessa și lupta pentru patrie alături de soldații ucraineni, însă mai are rude și în orașul Herson care a fost deja ocupat de armata rusă, acolo unde rețeaua telefonică se pare că a picat și nu mai pot lua lagatura cu cei de acolo. Această a mărturisit că situația în acel oraș ar fi una îngrozitoare, deoarece se petrec lucruri odioase.

"Acolo, situația e oribilă! Oamenii sunt foarte speriați, vor să scape cu orice preț de acolo! Sunt multe violențe pe stradă, împușcă civili, violează femei(...) Rugăm NATO să ne ajute, dar dacă nu vor să închidă baza aeriană, măcar să ne dea armament să ne apărăm pământul nostru, patria. Noi aproape că nu dormim. Luăm foarte multe pastile și abia pe la 2-3 noaptea reușim să adormim.", a mai adăugat mama fetelor.

Citeste si: LIVE UPDATE A noua zi de război. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg: „Rusia folosește tipuri de arme care nu sunt permise de legea internațională”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

LIVE UPDATE A noua zi de război. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg: „Rusia folosește tipuri de arme care nu sunt permise de legea internațională”

Șeful Enel, profeție terifiantă: piața de energie va avea doi ani de volatilitate extremă

LIVE UPDATE A noua zi de război. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg: „Rusia folosește tipuri de arme care nu sunt permise de legea internațională”

Jens Stoltenberg , despre posibilitatea ca NATO să trimită trupe în Ucraina: „Zilele următoare ar putea fi și mai rele”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies