O concurenta a castigat UN MILION de dolari la emisiunea "Roata norocului" din SUA - VIDEO

O concurenta a castigat UN MILION de dolari la emisiunea Roata norocului din SUA - VIDEO

O concurenta de la editia americana a emisiunii de televiziune "Roata norocului" a castigat 1 milion de dolari, devenind cea de-a doua persoana din istoria acestui show TV care a castigat marele premiu pus in joc de organizatori.

 Castigatoarea este Autumn Ernhard, iar performanta ei a fost realizata in emisiunea difuzata joi seara in Statele Unite, informeaza hollywoodreporter.com.

Concurenta americana nu a avut nicio ezitare la intrebarea finala, cand trebuia sa ghiceasca o expresie alcatuita din doua cuvinte, desi doar patru din cele 12 litere erau afisate pe ecran.

"Mi se pare destul de greu de ghicit", a declarat prezentatorul emisiunii, Pat Sajak. "Categoria este «Lucruri, Activitati» si ai la dispozitie doar 10 secunde", a adaugat el.

Imediat dupa ce prezentatorul a rostit aceasta fraza, Autumn Ernhard a raspuns fara ezitare: "Exercitii fizice intense" ("Tough Workout"). Raspunsul ei corect l-a luat prin surprindere pe Pat Sajak, care s-a grabit apoi sa o felicite pe concurenta. Valoarea exacta a premiului castigat de aceasta este de 1.030.040 de dolari.

Singurul concurent de la "Roata norocului" care castigase marele premiu de 1 milion de dolari la acest concurs este tot o femeie - Michelle Loewenstein, originara din New Jersey. Ea a castigat 1.026.800 de dolari in octombrie 2008.

"Roata norocului" ("Wheel of Fortune") este un format original american, creat de Merv Griffin, care a avut premiera pe micile ecrane in Statele Unite, in anul 1975. Concurentii au nevoie de fler, de cultura generala, dar si de noroc pentru a ghici sirurile de litere care alcatuiesc diverse cuvinte. ( sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate